Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Lumene – produktene som er inspirert av nordisk skjønnhet

Lumene er hudpleieprodukter som er bygget på naturlige ingredienser og arktisk kildevann, inspirasjon hentet fra den finske naturen.

Lumene på taxfree

Inspirert av nordiske kvinner, laget på ingredienser fra finsk natur

Lumene er bygget på de værharde ingrediensene du finner i den finske naturen. Et land hvor velværeritualerne er dypt påvirket av kvinners forhold til naturen og den uvanlige lyssyklusen i nord. Der feires en autentisk og uanstrengt tilnærming til skjønnhet. Det vises i enkelheten og elegansen til Lumenes produkter.

Hudpleieproduktene gir optimal fuktighet og beskyttelse og passer kvinner over hele verden, uansett alder, hudtype eller hudtone .

Lumene er bygget på naturlige ingredienser fra naturen

Bruken av naturlige ingredienser og arktisk kildevann i produktene er viktig for Lumene. Produktene blir tilført vann fra finske Lappland, nær Polarsirkelen. De tillater seg imidlertid å kombinere de naturlige produktene med en liten mengde trygge og rene menneskeskapte ingredienser for å sikre optimal effektivitet og sikkerhet.

Hudpleieproduktene inneholder mer enn 80% av naturlige ingredienser, og i noen av produktene er prosentandelen så høy som 99%.

Produktene er frie for:
Parabener – Natrium Laurylsulfat – Ftalater – Formaldehyd Donorer – Mineralolje – Bisfenol A – Klorfenesin – Triclosan -PAPB – Metylisotiazolinon (MIT) – Metylklorisotiazolinon (CMIT)

Utvalget er stort

Blant produktene finner du renseprodukter og lotion tilpasset din hudtype. Fuktighetskremer til øyne og ansikt til både en tørr hud og normal til kombinasjons hud. Serumer og oljer som jobber direkte med rynker eller fuktighet. I tillegg finner du maske til både ansikt og øyne.

Relaterte artikler

Velg riktig solbrille for ditt behov
Skjønnhet & velvære

Slik velger du rett solbrille

Når du er på jakt etter de perfekte solbrillene er det flere faktorer det er lurt å ta hensyn til. Når skal man bruke solbrillen? Hvilken kvalitet er det på UV-beskyttelsen og burde man velge polariserte brilleglass? Og har du tenkt på hvor mye ansiktsform har å si for brillevalget?