Profil

Handlekurv

Hva er Travel Retail Exclusive?

null

Det er disse settene du bør se etter hos oss, for her garanterer vi god besparelse i forhold til lokalmarkedet. Settene som får Travel Retail Exclusive merket er det kun mulig å få kjøpt i taxfree-butikker og de har en spesielt god pris for reisende.

Bruker du for eksempel deodorant fra Biotherm bør du se etter trepakningen. Denne er kun mulig å kjøpe for reisende, og her får du tre deodoranter for kun 379 kr. Deodoranter kan lagres så her har du deodorant i lang tid fremover.

Perfekt som gave

En av våre bestselgende mascaraer, Definicils fra Lancôme, finnes også i Travel Retail Exclusive pakning. Her får du tre mascaraer til 599. Om du ikke ønsker å lagre de og bruke alle selv, er det geniale venninnegaver, vertinnegaver, kalendergaver eller noe ekstra til påskeegget og julestrømpen. Clarins Instant Light Lip Perfector er også ett av våre mest solgte produkter. Du har sikkert prøvd den, og om du ikke har det er det på tide. Denne leppebalmen i lipglossform er pleiende og reparerende for tørre lepper, i tillegg til at den gir et naturlig og fint slør av farge. Travel Exclusive settet koster 249,- og inneholder to nøytrale farger. Enhver venninne ville blitt glad for en slik lipgloss, om du ikke ønsker å beholde begge selv.

Hudpleieserier

Dersom du ønsker å bruke hudpleie produkter fra samme serie, vil du også finne gode tilbud. Settet fra Clinique i serien Moisture Surge inneholder ansiktskrem som du kan bruke dag og natt, samt øyekrem og en forfriskende og hydrerende face mist. Settet koster 419 kr hos oss på Tax Free. Dior sin fantastiske hydraserie har også kommet med sett, hvor du får serum og ansiktskrem som kan brukes dag og natt. Denne serien er fantastisk for tørr/dehydrert hud, og huden kjennes beroliget, fuktet og frisk ut umiddelbart etter påføring.

Vi viser deg gjerne

Her er det mye å spare, og vi har Travel Exclusive-sett innenfor de fleste av våre varekategorier. Det kan være rens, ansiktspleie, kroppspleie, hårpleie, solkrem, makeup og parfyme. Spør gjerne våre flinke ansatte om hjelp til å finne frem, vi elsker å vise frem produktene du sparer mest på.

Se alle våre Travel Retail Exclusive sett her

30 Dec 2018

Skrevet av