Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Hudpleierutinen – 5 enkle steg

Din perfekte hud har spenst, glatt overflate, er frisk og med en jevn hudtone. Her får du 5 enkle tips til hudpleie-rutiner som hjelper deg å ta best mulig vare på huden din.

 

Hudpleie

Hvorfor hudpleie?

Det er tre grunner til at en enkel daglig hudpleie-rutine er bra for deg:

  1. Daglig hudpleie beskytter og vedlikeholder en sunn hud.
  2. Daglig hudpleie balanserer og reparerer en hud i ubalanse.
  3. Daglig hudpleie motvirker aldringen, reduserer linjer og strammer opp.

Slik gjør du:

Steg 1: Vi kan ikke polere en bil som ikke er vasket.

En sminkefjerner hjelper deg å bli kvitt makeup og smuss på huden og skal brukes før rens for resten av ansiktet.

Oljebasert rens fjerner sminke, smuss, talg og solkrem. Vannbasert rens renser i dybden. Hvis vi ikke renser huden kan vi få en grå og flassende hud, tilstoppede talgkjertler og/eller utvidede porer.

Steg 2: Toner og lotion

Toner balanserer pH-verdien og forbereder huden på neste steg. Toner og lotion er flytende og du påfører den med bomull og drar LETT over ansiktet for å fjerne rester av renseprodukt.

Steg 3: Serum og essenser

Essenser fornyer hudcellene og fukter i dybden, mens serum behandler rynker, kviser etc. Begge påføres etter rens, har en høyere andel aktive ingredienser enn kremer og virker dypere i huden. De jobber sammen med dag- og nattkrem, som du påfører etter serum. Et serum bør ikke brukes alene da det ikke pleier de ytre hudlagene.

Steg 4: Øyekrem og ansiktskrem

Øyekrem beskytter og fukter det delikate området rundt øynene og demper mørke ringer og poser under øynene. Huden rundt øynene eldes raskere da den har ¼ av  tykkelsen som annen hud i ansiktet.

Fuktighetskrem forsegler fukten og gir huden naturlig glød. Solfaktor beskytter huden mot farlige UV-stråler, året rundt.

Mens vi sover jobber kroppen for å reparere og lege seg selv. Enn nattkrem er rikere enn en dagkrem da huden er mer mottagelig for de pleiende og aktive ingrediensene om natten. Nattkremen virker i de ytre lagene av huden.

Steg 5:  Skrubb og masker

En-tre ganger i uken trenger vi å eksfoliere huden ytterligere enn hva en rens klarer. Bruk en peeling eller en skrubb. Disse dyprenser, tilfører fuktighet, samtidig som de fjerner effektivt døde hudceller. Dessuten åpner og renser en skrubb porene dine. Du får en sunnere, glattere og glødende hud. Du vil også få mer igjen for din daglige hudpleie.

En maske forbedrer huden og gir maksimal fukt. Masker er i vinden som aldri før og finnes i utallige former som sheet mask, peel-off, og de tradisjonelle krem-maskene. De kan brukes alt fra 5 minutter til over natten. Her er det bare å finne din egen favoritt.

 

Relaterte artikler

Karmameju, Murad og Lumene
Skjønnhet & velvære

Nyheter - nye merker innen naturlig hudpleie på Tax Free

Hos oss på Tax Free har vi fått inn mange supre nyheter denne våren. Det som virkelig er en trend for tiden er naturlig hudpleie, og gjerne fra Skandinavia. Mange av oss blir mer og mer opptatte av hva vi både putter i oss og smører oss med.  Dette er nok en av hovedgrunnene til at naturlig hudpleie er så i vinden om dagen. Her har vi samlet opp våre tre store nyheter innenfor naturlig hudpleie.