Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Høstens parfymenyheter

Hver høst lanseres en rekke nye parfymer, som passer sesongen godt. Under kan du lese litt hva TaxfreeHanne tenker om noen av nyhetene og finne ut av hvilke av dem som vil passe deg best:

Marc Jacobs Eau So Fresh

Når høsten kommer pakker vi bort badetøy og sommerkjoler og drar frem de deilige ullgenserne og buksene. Med behovet for varmere klær kommer gjerne behovet for de varme parfymene også. Vi er ferdig med sommerens søte og fruktige dufter og saftige sitrusparfymer. Vi trenger de myke, varme og rolige parfymene som pakker oss inn som varme skjerf. Men noen av oss foretrekker en mykere overgang til en kaldere sesong, hvor vi bruker støvletter til sommerkjolene og ullvester over. Blant de nye parfymene finner vi også dufter som gir oss en myk overgang til høsten. Marc Jacobs Daisy eau so intense er en varmere versjon av den klassiske, fruktige Daisy. I Eau so Intense er duften av jordbær, pære og bergamot pakket inn i varm honning, sjasmin og vanilje. Alt i alt er denne Daisy-varianten også fruktig og sødmefull, men varmere og mer sensuelle enn klassikeren. Daisy Eau So Intense er leken, feminin, myk og litt saftig, ikke for tung for hverdags men også passende til kvelds. Om du liker den klassiske Daisy, vil du like denne som et alternativ for høst og vinter. Du vil også like Daisy Eau so Intense om du liker dufter som Burberry Her og Chanel Eau Tendre.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Nok en god overgangsduft for damer, er denne nyheten fra Gucci. Flora Gorgeous Gardenia er en ny versjon av parfymen fra gucci som hadde samme navn, denne er varmere og mer varig på huden. Som både navnet, flakongen og ingrediensene tilsier, er dette en blomstrete duft. I toppnoten ligger pæreblomst som gir parfymen en lett fruktig start, men sjasmin og gardenia i hjertet lukter pudrete og intenst blomstrete. Dette lukter altså ikke uskyldige, små markblomster, men sensuelt. Brunt sukker og patsjuli i bunnoten gjør duften enda litt dypere, sødmefull og varig på huden. Denne nye versjonen av Flora Gorgeous Gardenia lukter pudder og boudoir, sensuelt og feminint. Men parfymen er ikke plagsomt utadvendt, man må nære for å kjenne den på andre. Om du liker parfymer som L’Interdit fra Givenchy eller Viva La Juicy fra Juicy Couture vil du kanskje like denne også. Jeg ville uansett ha sniffet på denne når du besøker butikken, for den er helt unik. Og det er lenge siden sist jeg har sett en så vakker flakong:

Lancôme Idôle Aura

En enda varmere parfymenyhet er Idôle Aura fra Lancôme. Den har ikke det utpregede blomstrete uttrykket som noen av duftene over, Idôle Aura lukter mykt av vanilje og musk. Dette er en sødmefull parfyme, som med sine gourmand noter nesten gir vann i munnen. Overraskelsen i denne parfymen er saltet i toppnoten, som skaper dynamikk og mineralsk. Dynamikken mellom det salte og det søte i i Idôle Aura gir same opplevelse som smakskombinasjonen salt potetgull og cola, eller som smaken av salt karamell. Idôle Aura lukter litt som en luftig vaniljemuffins med glasur av salt karamell, det er umulig å ikke få vann i munnen. Men ikke vær redd for at duften er for kvalmende søt, den er mer delikat enn kraftig, heller innadvendt enn utadvendt. Om du liker de andre duftene i Idôle-serien fra Lancôme, men ønsker en varmere duft, er Idôle Aura midt i blinken. Du vil også like parfymen om du er ute etter en myk og varm vanilje duft, som er lett nok for hverdagen.

Paco Rabanne Phantom

Av parfymenyheter for herre er det verdt å merke seg Phantom fra Paco Rabanne. En frekk lavendelduft, men lett nok til å bruke til hverdags. Aromatisk lavendel gjør at parfymen lukter aromatisk og treaktig, gjort dyperere av jordaktige noter fra vetiver. Sitron og eple gir en energisk og syrlig tvist, mens vanilje bidrar til å balansere duften og gjør den rund og behagelig. Denne duften lukter mann, men er ikke for kraftig. Den lukter krisp skjorte på jobb, ikke på julebord. Om du har likt parfymer fra Prada Luna Rossa eller Cool Water fra Davidoff, vil du like denne også.

 

 

 

Ikke glem å følge vår TaxfreeHanne på Instagram! Der finner du flere tips om parfyme, sminke og hudpleie.

Relaterte artikler

Karmameju, Murad og Lumene
Skjønnhet & velvære

Nyheter - nye merker innen naturlig hudpleie på Tax Free

Hos oss på Tax Free har vi fått inn mange supre nyheter denne våren. Det som virkelig er en trend for tiden er naturlig hudpleie, og gjerne fra Skandinavia. Mange av oss blir mer og mer opptatte av hva vi både putter i oss og smører oss med.  Dette er nok en av hovedgrunnene til at naturlig hudpleie er så i vinden om dagen. Her har vi samlet opp våre tre store nyheter innenfor naturlig hudpleie.