Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Get the look – kveldslook

Èn look på tre forskjellige kvinner. Ung, moden, lys eller mørk – uansett hva din hudtype, hudtone og alder er fungerer denne kveldslooken godt. Med noen få gode produkter får du et intenst blikk og sensuelle lepper. Våre eksperter fra butikk har plukket ut produkter som passer til alle. Se hvilke produkter vi har brukt og hvilken farge som passer den enkelte.

Makeup tips til kveldslook - Tax Free Norway

Basen på huden er den samme som daglooken, men med kveldslooken får du et mer intenst blikk og lepper som popper. Urban Decay Naked Reloaded Eye shadow er et pallette som fungerer godt til alles øyne, her har du flere nyanser å spille på så velg den fargen og intensiteten som passer dine øyne og ditt humør. Lancome crayon Khol eyeliner og Clarins wonder perfect 4D mascara rammer inn øynene og gir intens farge samt volum til vippene. Guerlain Terracotta Light Powder gir deg glød og kontour i ansiktet og avslutter du det hele med Urban Decay All nighter setting spray sitter makeupen hele kvelden.

Alle de tre modellene bruker de samme produktene, men fargenyansene er forskjellig. Se under for fargenyanser og produkter.

Kveldslook på

Thanushika

Thanushika er lidenskapelig opptatt av makeup og er utdannet makeup-artist. Hun jobber i Travel Value butikken på innlandsiden på Oslo lufthavn, i tillegg deler hun tips og triks på Instagram under navnet thanutl. I denne kveldslooken har Thanushika på seg Clinique pop leppestift i fargen 15 Berry pop.

Kjøp Clinique Pop Lipstick – 15 Berry pop

Kveldslook på

Hanne

Hanne er utdannet makeupartist og jobber som kursansvarlig internt hos oss. Hun er alltid oppdatert på de nyeste trendene og deler flittig med seg av sin kunnskap i sosiale medier under navnet TaxfreeHanne. I denne kveldslooken har Hanne på seg Clinique leppestift i fargen 08 Cherry pop.

Kjøp Clinique Pop Lipstick – 08 Cherry pop

Kveldslook på

Jacqueline

Jacqueline er hudspesialist og har lang fartstid og mye erfaring fra bransjen. Hun vet hvor viktig det er å starte en god hudpleie for å få makeupresultatet godt. Se hva vi anbefaler av hudpleie under lookene her. I denne kveldslooken har Jacqueline på seg Clinique pop lipstick i fargen 18 Papaya.

Kjøp Clinique Pop Lipstick – 18 Papaya

Relaterte artikler

handlelisten til syden fra tax free
Solbeskyttelse

Handleliste for deg som skal til syden

Vi har vel alle kjent på stresset når storfamilien skal på sydentur. Da kan det være lurt å være forberedt til turen gjennom taxfreebutikken, og vi har laget en handleliste til sydenturen for deg. Her finner du ti ting som kan være lurt å ha med på tur.