Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Get the Look – Feel Amazing!

Nå er det tid for å fornye hudpleierutinene og friske opp makeuplooken! For å få det aller beste resultatet er det viktig å velge produkter etter hudtype og alder. Dette er utgangspunktet for Get the Look – Feel Amazing!

Våre eksperter - Tax Free Norway

Skal du legge en perfekt makeup er det viktig å starte med gode og riktige hudpleieprodukter. Vi har et komplett utvalg av produkter til alle hudtyper og aldre. I butikkene våre møter du dyktige hudpleiere og makeupartister – de hjelper deg å finne produktene som passer nettopp for deg! 

Våre eksperter har med Get the Look – Feel Amazing! samlet våre beste tips til en perfekt look! Her finner du gode råd til hverdag og party for hun og han – alt til lave taxfree-priser!  

Enkel daglook

med fokus på glød

Alt starter med god hudpleie. Har du god glød i huden før du legger daglooken er det lite makeup som skal til for å få et jevnt resultat. Vår daglook passer både en ung og moden hud, en lett CC-krem og et godt solpudder er en go-to kombinasjon som du kommer til å elske.

Gå inn å les mer om daglooken og se hvilke produkter som er brukt.

Se produktene her

7 produkter

Perfekt hudpleierutine for glødende og fuktet hud.

Kampanje
Ole Henriksen Truth Serum
Kveldslook

med fokus på lepper

Gå fra dag til kveld og fremheve dine beste trekk med mørkere farge på leppene. Basen er den samme som daglooken, men med kveldslooken vi har laget får du et mer intenst blikk og lepper som popper.

Gå inn å les mer om kveldslooken og se hvilke produkter som er brukt.

Se produktene her

Relaterte artikler