Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Get the look – daglook

Fremhev dine beste trekk med naturlig makeup – hver dag. Våre eksperter har funnet frem produktene som gir deg glød og fremhever dine beste trekk. Denne daglooken passer uansett hudtype, hudtone og alder. Bli inspirert og finn dine favorittprodukter.

Tips fra våre makeupeksperter - Tax Free Norway

Vi ønsket en enkel daglook, vi har brukt noen få produkter og kun tilpasset fargenyansene på våre tre modeller. Som base har vi brukt Lumene Nordic chic CC cream som gir et jevnt resultat med en lett dekk. Denne demper fine linjer og rynker og gir en fin glød til huden. Sammen med Guerlain Terracotta Light Powder solpudder får du en nydelig glød i ansiktet.

Vi har rammet inn øynene med Lancome Hypnose Volume-a-porter mascara. En maskara med klassisk kost som gir de perfekte vippene. Vi formet brynene med Clarins Double fix maxcara. Denne kan også brukes som base før maskara eller som en topcoat over maskaraen for å gjøre den vannfast! På leppene har vi brukt Clarins Intens natural lip perfector. En variant av den klassiske lip perfector fra Clarins, men disse fargene har langt flere pigmenter i seg. Føles som leppepomade på. 

Selv om man kan lage mye glød med makeup er den viktigste jobben å få seg en god hudpleierutine. Det skaper grunnlaget for en glødende naturlig makeup. Se hvilke produkter vi anbefaler under denne daglooken her.

Daglook på

Jacqueline

Jacqueline er en av våre hudpleierspesialister og jobber i Travel Value på innlandsiden på Oslo lufthavn. I denne looken har Jacqueline på seg Lumene Nordic chic CC cream i fargen medium og Clarins lip perfector no.16

Kjøp Clarins lip perfector no. 16 her

Daglook på

Thanushika

Thanushika er utdannet makeup-artist og deler flittig tips og triks på Instagram under navnet thanutl. Du møter henne i Travel Value på innlandsiden  på Oslo lufthavn. I denne looken har Thanushika på seg Lumene Nordic chic CC cream i fargen deep tan og Clarins lip perfector no. 18.

Kjøp Clarins lip perfector no. 18 her

Daglook på

Hanne

Hanne er utdannet makeup-artist og jobber som kursansvarlig hos oss. Hun er også aktiv på sosiale medier under navnet @taxfreehanne hvor hun deler tips, triks og nyheter.  I denne looken har Hanne på seg Lumene Nordic chic CC cream i fargen medium og  Clarins lip perfector no.19.

Kjøp Clarins lip perfector no. 19 her

Relaterte artikler