Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Celina Karines Tax Free favoritter

Celina Karine er en utdannet make-up artist og lever av å dele sine tips i sosiale medier. Dette er hennes favoritter fra Tax Free’n.

For glødende hud:

Kieh’s Pinapple Papaya Scrub:

– En behagelig kremrens med en moderat mengde eksfoliering fra aprikosfrø som effektivt fjerner død hud på en mild måte.

Kiehls Avokado Eye Cream:

– En cult-favoritt av god grunn. Denne er drøy i bruk og opprettholder fukten i øyeområdet som demper puffiness og blåhet.

La Mer The Moisturizing Soft Cream:

– Luksus i en krukke som gjør underverker for tørr hud. Prisen er stiv, men produktet er drøyt i bruk og vil vare deg leenge.

Elisabeth Arden Eight Hour Cream:

– Et mirakelprodukt! Denne fikser alt av tørr hud, om så det er tørre lepper eller albuer. Også nydelig som en dewy highlighter for shine uten shimmer, ved å plassere balmen lett på de høyeste punktene.

Origins Drink Up Overnight Mask :

– Dette er et must have! Jeg har gått gjennom utallige tuber. Brukes som en nattkrem og gir vanvittig mye fukt og har en deilig duft. Denne må du teste!

The  Body Shop Coconut serien:

-Kokosnøttserien til The Body Shop er en sikker vinner. Lukten av sommer, rett og slett! Body Lotion i spray er spesielt god, om du må velge én.

Sminkefavoritter:

YSL All-In-One-Glow foundatin:

Favoritt! Er du på jakt etter et lett og behagelig produkt som jevner ut huden og gir en nydelig glød? Look no further. Den er i tillegg fri for olje og inneholder faktor 23.

Giorgio Armani Fluid Sheer:

– Et multi-use produkt for en nydelig og naturlig glød. Bruk alene på huden, under foundation, blandet inn i foundation eller som en highlighter på de høye punkene over foundation. Farge 2 er min favoritt, da den gir en myk champagne glød og er veldig brukervennlig for min hudtone. Tips: bland inn i body lotion for en vakker glød på kroppen!

Benefit Hoola Quickie Contour Stick:

En nydelig kremet stick som både gir varme og definisjon til ansiktet. Påføres rett på huden og blendes enkelt ut med en svamp eller kost. Legg også litt over øyenlokkene for en rask bronzy effekt.

Til øynene:

Urban Decay Born To Run Palette:

– Et så alsidig palett i fantastisk kvalitet med et stort og godt speil. Med denne kan man skape alt fra naturlige hverdagslooks til mer vågal kveldssminke.

MAC Eye Kohl «Teddy»:

– Den er enkel å jobbe med og gir både en myk og smokey definisjon til øynene. Tips: Også perfekt til å lage fake fregner og gjøre kviser om til skjønnhetsflekker.

Lancôme Hypnose Volume-a-porter Mascara:

– Seperasjon, lengde, volum og et ordentlig sort resultat som sitter hele dagen uten å smudge. Elsker denne!

For å sette sminken:

Sensai Loose Powder:

– Det beste løspudderet, spesielt for en tørrere hudtype. Sensai har fukt i alle produktene sine, inkludert i dette nydelige pudderet. Det setter hudsminken på plass og gir en nydelig finish uten å etterlate huden tørr og pudrete.

Urban Decay All Nighte:

– Den beste settingsprayen for å få sminken til å sitte som støpt hele dagen og kvelden. Den har en fin mist som fordeler produktet jevn i hele ansiktet.

Dolce and Gabbana The One, Eau de Parfum:

Parfymene jeg har kjøpt på nytt igjen og igjen i alle år. En sikker «go to» for både dagtid og kveld. Dette er en varm blomsterduft med en tydelig sødme som gir en interessant kontrast. Du finner en solkysset sitrusblanding i toppen, et hjerte av lilje og jasmin og en uventet duft av plomme, vanilje og musk i basen.

 

Følg Celina Karine på Instagram, Youtube og blogg for flere gode tips!

Relaterte artikler

Karmameju, Murad og Lumene
Skjønnhet & velvære

Nyheter - nye merker innen naturlig hudpleie på Tax Free

Hos oss på Tax Free har vi fått inn mange supre nyheter denne våren. Det som virkelig er en trend for tiden er naturlig hudpleie, og gjerne fra Skandinavia. Mange av oss blir mer og mer opptatte av hva vi både putter i oss og smører oss med.  Dette er nok en av hovedgrunnene til at naturlig hudpleie er så i vinden om dagen. Her har vi samlet opp våre tre store nyheter innenfor naturlig hudpleie.