Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Burberry Her – parfyme nyhet

Duften av Londons ånd.

Burberry Her

Ny levende parfyme som fanger Londons ånd

Elsker du følelsen av London, byens friske bris og vibrerende liv? Da vil du elske Burberry Her. Parfymen er lys og elegant med en splash av røde og mørke bær som avslutter i lyse trenoter.  Blant notene finner du bringebær, kirsebær, jordbær, bjørnebær, blåbær, fiolett, jasmin, tre, musk og amber. 

Med de søte fruktige og treaktige notene gir parfymen deg en varm, innbydende og sensuell følelse.
Den luksuriøse flasken er diskret og inspirert av den klassiske Burberry stilen. Perfekt som en gave til den du er glad i.

Du finner den allerede i våre butikkhyller, ta gjerne turen innom for å prøve duften eller forhåndsbestill via Klikk & hent.

2 produkter

Parfymen Her er laget av den anerkjente parfymér Francis Kurkdjian. Kjent for å stå bak anerkjente parfymer som blant annet Le Male fra Jean Paul og My Burberry serien.

Burberry Her
Burberry
50 ml

Burberry Her

749
NOK
Burberry Her
Burberry
100 ml

Burberry Her

1049
NOK
Visste du at

Burberry

  • er et britisk luksus merket etablert i 1856
  • er mest kjent for sin ikoniske tartan mønster ofte sett på trench coat
  • den første parfymen til burberry ble lansert 1981

Relaterte artikler

Thanushikas 5 taxfree favoritter
Skjønnhet & velvære

Thanushikas 5 taxfree favoritter

Thanushika Hamilton er utdannet make-up artist og er lidenskapelig opptatt av makeup og hudpleie. Som Regional Media Product Specialist for MAC finner du henne i vår Travel Value butikkk på OSL innland. I tillegg er hun aktiv på sin Instagram konto under navnet thanutl hvor hun flittig deler inspirasjon innen reise og skjønnhet. Se hennes topp 5 taxfree favoritter her.

taxfreefavoritter
Skjønnhet & velvære

Hva handles det mest av på Tax Free?

Hvert år reiser mange passasjerer gjennom butikkene våre, og det er helt klart bestemte taxfreefavoritter vi ser at reisende er opptatt av. Blant alle våre merker innenfor kosmetikk er det fire merker som går igjen på bestselgerlistene våre, og det er Biotherm, Lancôme, Rituals og Dior.