Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Biotherms Water Lovers-program tar vare på havet

Biotherm er vannelskere som siden 2012 har forpliktet seg til en bedre fremtid for havene, dedikert til Blue Beauty, skjønnhet som kan starte en bølge av positive endringer. Drevet av vitenskap med fokus på å være vanneffektive, økodesignet og forsvarlig. Her kan du lese mer om Biotherms forpliktelser, samarbeid og produkter.

Life Plankton – mirakel for huden din

Med opprinnelse i de franske Pyreneene, forsterker Biotherm naturens kraft ved å lage førsteklasses hudpleieprodukter som er mer naturlig, kraftigere og mer bærekraftig. I kjernen av alle formlene finner du Life Plankton, en vannmikroorganisme, et mirakel for huden din. Biotherm er og har vært en pioner innen hudbiologi siden 1952, og tilbyr deg en rekke ansikts-, kropps- og solpleieprodukter, ekstremt effektive, med friske og sensoriske teksturer, for en sunn og holdbar skjønnhet.

Water Lovers-program

Siden 2012 har Biotherms Water Lovers-program arbeidet for å øke bevisstheten om havbevaring gjennom egne initiativer og partnerskap med frivillige organisasjoner i verdensklasse. Biotherm er dedikert til Blue Beauty: en skjønnhet som kommer fra vann og gir tilbake til vann. Biotherm ønsker å tilby produkter som tar vare på huden samtidig som de tar vare på planeten og spesielt havet. Fra fornybare ingredienser til miljøvennlige ingredienser og emballasje, til slutten av produktenes livssyklus: Blue Beauty-strategien omfatter alle aspekter av Biotherms verdikjede for å minimere miljøfotavtrykket på vann og vannøkosystemer.

Fire hovedforpliktelser

Water Lover følger fire hovedforpliktelser. For det første mer fornybare ingredienser: bruk av biovitenskap til å produsere ingredienser som er mer potente, mer bærekraftige og mer naturlige. For det andre, flere formler som respekterer havet: vitenskapelig arbeider for å minimere miljøpåvirkningen av formler og produkter. For det tredje mer bærekraftige designløsninger, som bruker bærekraftige materialer i hvert trinn, fra emballasje til detaljhandel. Og til slutt, for å samarbeide om havbevaring: Biotherm jobber i partnerskap med flere verdensomspennende frivillige organisasjoner.

How do you breathe without the sea?

Biotherms siste samarbeid er med Oceanographic Institute of Monaco, Foundation Albert 1er, hvis oppdrag er å fremme kunnskapen, kjærligheten og beskyttelse av havet: Biotherm er nå instituttets viktigste utøvende partner. Gjennom dette samarbeidet ønsker de to å vise havets ekstraordinære skjønnhet og kraft gjennom  opplevelser, kombinere vitenskap og kunst. Biotherms økonomiske støtte vil bidra til å støtte Oceanographic Institutes gode gjerninger for havet, mobilisere dets globale nettverk av eksperter og beslutningstakere og øke bevisstheten om den skjøre situasjonen i havet i dag.

Les mer om Waterlover – Biotherms water sustainability commitment.

Svanemerket - WaterLover Sun Milk

De siste årene har Biotherm allerede lykkes med å redusere sitt plastavtrykk, og i 2020 ble WaterLover Sun Milk Svanemerket. Med sin 97% biologisk nedbrytbare baseformel og 100% resirkulert flaske, er WaterLover Sun Milk det første økomerkede solpleieproduktet som også tar hensyn til planteplankton og marint liv. Svanemerket er verdensledende innen miljømerking og evaluerer miljøpåvirkningen av et produkts livssyklus. De sertifiserer klimavennlige valg for forbrukere, med produkter med begrenset C02-utslipp og innvirkning på miljøet.

3 trinn for riktig beskyttelse

Når sommeren nærmer seg, er det viktig å forberede huden din slik at du kan nyte solen, og samtidig beskytter den og opprettholder gløden. Første trinnet er å fornye huden, og for å gjøre det er Life Plankton Elixir, Biotherms ikoniske serum, din beste allierte. Med sin høye konsentrasjon av life plankton probiotic fornyes huden din på 8 dager, slik at den blir beskyttet, lindret og fuktet.

Trinn to: behandle huden din. Aquasource-serien vil etterfylle hudens naturlige fuktighetsreserver for å gjøre huden glødende dag etter dag. Hvis du leter etter en mer løfteeffekt, vil Blue Therapy Red Algae uplift umiddelbart virke på fasthetstap, løfte og lysne huden. For menn vil Aquapower gi næring, fuktighet og vitalisere huden din, slik at den føles myk, behagelig og frisk.

Til slutt, før du går ut i solen, er det viktigste trinnet å beskytte huden din. Avhengig av dine preferanser, kan du enten velge å bruke Biotherms sol-milk, kremer eller mist. Alle tre har sine unike fordeler, men fremfor alt beskytter de huden din mot skader forårsaket av solen. Et siste trinn gjenstår, ofte oversett etter soling, nemlig after sun. Huden trenger å roes ned etter en dag i solen og med Biotherms After Sun vil huden bli hydrert og lindret, og forsterke en lysende og langvarig brunfarge.

Relaterte artikler

Solpudder får du på taxfree
Skjønnhet & velvære

Solpudder på 1-2-3

Solpudder er et must å ha i sminkepungen. Det gir en fin solkysset glød til huden, men hvordan skal man legge solpudderet for å få denne fine gløden? Få tipsene her.

Beauty favoritter
Skjønnhet & velvære

Beauty favoritter

Vi har gjort det enkelt for deg og samlet alle våre favoritter innen makeup, hudpleie, parfyme og gaveartikler. Du vil garantert finne noe for deg blant utvalget!