Profil

Handlekurv

Bevar sommergløden

null

Ferien over? Her kommer gode tips til hvordan bevare sommergløden.

Årets sommerferie er kanskje over og du lengter allerede tilbake til lange lyse kvelder, soling og bading. Men fortvil ikke, med små grep kan du i hvert fall bevare hudfargen din gyllen så lenge som mulig. Her i Norge kan både august og september ha gode temperaturer. Det er jo deilig å forlenge sommerfølelsen så lenge som mulig når vi bor i et land med så mye vær!
 

Solpudder gir deg umiddelbar glød

Det første du må ha tilgjengelig er et godt solpudder. Et solpudder legger du som et tretall i ansiktet. Start med pannen, sveip innom kinnene og avslutt på kjevebenene. Det kan også være lurt å legge litt solpudder på halsen for å få en jevn og fin overgang.

Se hvordan Taxfree Hanne legger solpudder her

 

Pass på at du ikke kjøper et solpudder som er for mørkt i fargen til deg, det er bedre å kjøpe et som da er en tone lysere slik at du heller kan bygge på med flere lag. Et av våre bestselgende solpudder er Guerlain sine Terracotta Light Powder. Solpudderet kommer i hele 6 nyanser, gir deg en naturlig brunfarge og masse glød til huden. I tillegg inneholder dette solpudderet flere aktive ingredienser som bevarer fuktighet i huden og beskytter deg mot forurensing.

Guerlain Terracotta Light Powder
Guerlain Terracotta Light Powder

Guerlain
Størrelse 10.0


435 NOK


 

Selvbruning hjelper deg å holde på sommergløden lengre

Etter noen uker tilbake på jobb og ferien har blitt til gode minner kan det også være lurt å ty til noen gode selvbruningsdråper. Her kan du selv bestemme hvor mange dråper du vil bruke og det beste av alt er at du kan putte de i din egen favorittkrem! Med Clarins sine Radiance Plus Golden Booster Body og Face kan du skreddersy din egen selvbruning. Jo flere dråper du blander i kremen din jo sterkere farge får du. Vi har en til kropp og en tilpasset ansikt.

329 NOK


245 NOK


 

Tørr hud og tørt hår = ingen glød

I løpet av sommeren blir både hud og hår utsatt for slitasje. Saltvann, sol og klorvann er med på å tørke ut hud og hår. En god bodylotion og hårkur hjelper deg med å bevare fuktigheten lengre. Gir du huden din nok fuktighet ser den både brun og fresh ut. Lancôme sin Nutrix Body Milk gir huden din masse næring og fuktighet. Flasken er på hele 400 ML og kommer med praktisk pumpe. Nutrix Body Milk har en behagelig duft som virker beroligende på huden.
Nutrix Royal Bodylotion
Nutrix Royal Bodylotion

Lancôme
Størrelse 400.0


179 NOK

Reisepakken fra Nuxe gir også mye fuktighet til huden med bodylotion, tørrolje og dusjgele. Tørroljen kan brukes både på hår og hud, den gir masse fukt og glød uten å virke fettete.

339 NOK

Hva så med håret? Har sommeren satt sine spor her også? Å kure håret et par ganger i uken gir deg et sterkere hår som ser sunnere ut. En hårkur hjelper til med å bevare fuktighetsbalansen i håret samtidig som den gir deg viktig næring. Det er spesielt proteiner vi trenger å tilføre håret for at det skal se sunt og vakkert ut. Toni&Guy Nourish Reconstruction Mask gir håret ditt intens næring. Denne hårkuren gir deg et glansfullt og mykt hår fra rot til tupp. Kan brukes av alle, også deg med sensitiv hodebunn.

30 Dec 2018

Skrevet av