Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Kjøp Benefit på taxfree

Bli kjent med Benefit – makeupmerket som mener latter er den beste makeupen.

Det lekne merket som ble til etter kron og mynt

Benefit er det lekne makeupmerket som startet etter kron og mynt om å starte kafé eller makeupbutikk på 70 tallet. I 1976 jobbet Benefit med to tvillinger som var både modeller og makeup artister. Tvillingene hadde en ny tilnærming til skjønnhet og fant en morsom, kjærlig og fri måte å se på skjønnhet på. Med en ‘fake it til you make it’ mentalitet har de bygget et imperium der man ser på sminke som noe gøy man skaper med.

De har flere kjente og ikoniske produkter i sin portfolio. Blant annet finner du POREfessional som redder enhver hudkrise ved å jevne ut huden og skjule porer. BADgal mascara er en annen favoritt blant utvalget. Mascaraen har en kost som sørger for at du kommer til alle vippene dine for perfekt lengde og fylde. Er du på jakt etter det perfekte bryns-produktet er Benefit merket du skal gå for. Her får du alle varianter fra pudder, liner til gel i flotte farger.

Du finner Benefit i avgangs- og innlandsbutikken på Oslo Lufthavn

Hos oss på Tax Free finner du hele sortimentet til Benefit i avgangs og innlandsbutikken på Oslo Lufthavn. På noen av våre andre butikker finner du små miniatyrer av favorittene til Benefit. Disse er perfekt og veldig hendig når du er på reise. Sett er også å finne i flere av våre butikker, dette er kule gaver som er veldig populære. Kjøper du en 3-pakk med POREfessional kan du dele de opp og vips så har du 3 gaver. Genialt!

Obs! du kan ikke forhåndsbestille Benefit med Klikk & hent, kun noen sett og mini-produkter.

Se alle produkter til Benefit her

Fremhev dine beste trekke med

Benefit Cheeks

Benefit Cheeks lar deg legge til en naturlig flush av farge i ansiktet ditt, slik at du kan konturere og forme ansiktet ditt som ønsker.

Test ut den berømte og bestselgende

POREfessional

En genial primer som skjuler alle ujevnheter, porer og glans i huden. Er det en mattende primer du er på jakt etter eller kanskje en som gir deg masse glød- POREfessional har det du leter etter.

Bli en

boss på bryn

Løs enhver brynutfordring med Benefits bryns kolleksjon. Er det pudder, gel eller blyant du er på jakt etter – Benefit har det i sitt sortiment.

Fremhev øynene dine med ikoniske produkter som

BADgal Mascara

Med ikoniske produkter som BADgal forvandles mascara-applikasjonen til en enkel og overraskende hyggelig opplevelse hver gang.

Finn dine favoritter blant

minis og sett

Er du ofte på reise er travel size utvalget perfekt for deg. Hendig og tar liten plass i vesken. Eller kanskje du bare trenger en kul gave. Settene er noe alle ønsker seg.

Hold huden fuktet og fin med

Hudpleieprodukter fra Benefit

Gi huden og øyeområdet rikelig med fuktighet med fuktighetskremene til Benefit. En fuktet og fin hud er det beste underlaget for et perfekt makeupresultat.

Relaterte artikler

taxfreefavoritter
Skjønnhet & velvære

Hva handles det mest av på Tax Free?

Hvert år reiser mange passasjerer gjennom butikkene våre, og det er helt klart bestemte taxfreefavoritter vi ser at reisende er opptatt av. Blant alle våre merker innenfor kosmetikk er det fire merker som går igjen på bestselgerlistene våre, og det er Biotherm, Lancôme, Rituals og Dior.