Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Ansiktsmasker gir deg hverdagsluksus

Mørkt og kaldt ute betyr masse tid for innekos. Bruk denne tiden av året til å krype opp i sofakroken med en bok, pledd rundt bena og fuktighetsmaske i ansiktet. Unn deg selv deilig egentid!   

Ansiktsmasker gir deg hverdagsluksus

Når høsten melder sin ankomst trenger huden mer fuktighet

Hvorfor ikke bruke vinterens fridager til maks avslapning med hjemmespa for å pleie kropp og sjel. Når luften blir kaldere og krispere trenger huden vår fort litt hjelp til å opprettholde fuktnivået. Rikere kremer til både ansikt og kropp samt deilige fuktmasker gir masse god næring til huden! Et godt utgangspunkt for å tilføre næring til huden din er et varmt bad eller en dusj. Porene i huden åpner seg og en eksfolierende skrubb fjerner døde hudceller og smuss. 

Clarins SOS Hydra Refreshing HydraMask metter huden din med fuktighet. Ansiktsmasken har en ultrafrisk geleaktig konsistens som hjelper huden din med å finne det perfekte fuktighetsnivået. Ta på et tykt lag og la masken virke minimum 10 minutter. Deretter klapper du av overflødig maske med en ren kleenexResultatet er en glatt og glødende hud! 

Bloggernes favoritt – Peel-Off maskene

Gjør som mange av bloggerne og prøv en maske fra Origins. Ginzing Peel-Off mask er forsterket med kaffebønner og koffein. Denne vidundermasken hjelper deg med å bli kvitt døde hudceller og forurensing. I tillegg åpner og renser masken porene dine. Superenkel å bruke! Alt du behøver å gjøre er å legge  et jevnt lag  tørr og ren hud. La masken tørke og virke noen minutterDeretter smiler du for å løsne maskenskrell den forsiktig av og oppdag din nye strålende hud. 

Gjør det enkelt og ta med deg Sheet mask på reise

De mest populære ansiktsmaskene for tiden er såkalte sheet masks. Dette har lenge vært populært i Asia men har nå tatt resten av verden, inkludert Norge med storm. Sheet masks er laget av tynne ark som er beriket med masse fukt og næringsrike serumer. Hos oss på Taxfreee kan vi anbefale Dr. JartDermask Water Jet Vital Hydra Solution. Dette er en sheet mask som tilfører rikelig med fuktighet til huden din. Passer alle hudtyper i alle aldre og er perfekt når du lager deg en hjemmespa dag. Alle typer sheet mask er enkle å ha med seg på reise. Sjekk vårt store utvalg på tax-free.no. 

Se alle våre ansiktsmasker her

3 produkter

Unn deg noen minutter med velvære og ro!

Relaterte artikler

Sommer, solkrem og solbriller
Mat & drikke

Sommer 2020

Sommeren er her og vi skal nyte de deilige dagene. Solkrem og solbriller er fast tilbehør i sommervarmen, noe godt i glasset til grillmaten er heller ikke feil. Her får du våre tips til en perfekt sommer.

parfyme på taxfree
Skjønnhet & velvære

Alt du trenger å vite om parfyme

Parfyme er en blanding av eteriske oljer og aromatiske dufter. Det er et kunstverk vi bruker for å uttrykke hvem vi er, for å forføre og føle oss attraktive. Parfyme spiller en større rolle inn i dagene våre enn vi tror og det kan kobles til både minner og følelser.