Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Ansiktsmasker gir deg hverdagsluksus

Mørkt og kaldt ute betyr masse tid for innekos. Bruk denne tiden av året til å krype opp i sofakroken med en bok, pledd rundt bena og fuktighetsmaske i ansiktet. Unn deg selv deilig egentid!

Ansiktsmasker gir deg hverdagsluksus

Når høsten melder sin ankomst trenger huden mer fuktighet!

Hvorfor ikke bruke vinteresn fridager til maks avslapning med hjemmespa for å pleie kropp og sjel. Når luften blir kaldere og krispere trenger huden vår fort litt hjelp til å opprettholde fuktnivået. Rikere kremer til både ansikt og kropp samt deilige fuktmasker gir masse god næring til huden!  Et godt utgangspunkt for å tilføre næring til huden din er et varmt bad eller en dusj. Porene i huden åpner seg og eksfolierende skrubb fjerner døde hudceller og smuss. Clarins SOS Hydra Refreshing HydraMask metter huden din med fuktighet. Ansiktsmasken har en ultrafrisk geleaktig konsistens som hjelper huden din med å finne det perfekte fuktighetsnivået. Ta på et tykt lag og la masken vikre minimum 10 minutter. Deretter klapper du av overflødig maske med en kleenex. Resultatet er en glatt og glødende hud!

Bloggernes favoritt – Peel-Off maskene

Gjør som mange av bloggerne og prøv en maske fra Origins. Ginzing Peel-Off mask er forsterket med kaffebønner og koffein. Denne vidundermasken hjelper deg med å bli kvitt døde hudceller og forurensing. I tillegg åpner og renser masken porene dine. Superenkel å bruke! Alt du behøver å gjøre er å legge på et jevnt lag på tørr hud. La masken tørke og vike noen minutter. Deretter smiler du for å løsne masken, skrell den forsiktig av og oppdag din nye strålende hud.

Gjør det enkelt –  ta med deg Sheet mask på ferie

De mest populære ansiktsmaskene for tiden er såkalte sheet masks. Dette har lenge vært populært i Asia og har nå tatt resten av verden med storm, inkludert Norge. Sheet masks er laget av tynne ark som er beriket med masse fukt og næringsrike serumer. Hos oss på Tax Free kan vi anbefale DR. Art+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution. Dette er en sheet mask som tilfører rikelig med fuktighet til huden din. Passer alle hudtyper i alle aldre og er perfekt når du lager deg en hjemmespa dag. Alle typer sheet mask er enkle å ha med på reise. Sjekk vårt store utvalg på taxfree.no.

 

Se alle våre ansiktsmasker her

3 produkter

Unn deg noen minutter med velvære og ro!

Relaterte artikler

Velg riktig solbrille for ditt behov
Skjønnhet & velvære

Slik velger du rett solbrille

Når du er på jakt etter de perfekte solbrillene er det flere faktorer det er lurt å ta hensyn til. Når skal man bruke solbrillen? Hvilken kvalitet er det på UV-beskyttelsen og burde man velge polariserte brilleglass? Og har du tenkt på hvor mye ansiktsform har å si for brillevalget?