Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Sommer 2019

Sommeren er her og vi skal nyte de deilige dagene. Solkrem og solbriller er fast tilbehør i sommervarmen, noe godt i glasset til grillmaten er heller ikke feil. Her får du våre tips til en perfekt sommer.

Sommer, solkrem og solbriller

Solkrem er et must i sommer

Uansett om du skal ut å reise eller være hjemme i sommer, bør du investere i en god solkrem slik at du unngår å bli brent. Strålingen er sterkere og det viktig å bruke en solkrem som beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. Det finnes mange solkremer til kropp, ansikt og barn. Naturlig solkrem og makeup med solfaktor. Aktiviteten avgjør hvilken solkrem som passer for deg. Vi har  samlet våre beste tips for å velge riktig solkrem. Du kan også se våre topp 5 solkremer og finne gode tilbud.

Se alle våre solkremer her.

Se alle våre artikler om solbeskyttelse her.

God mat og godt drikke er endel av en

Perfekt sommer

Få tips om drikke til forskjellige måltider og hvordan blande din favorittdrink.

Drikke til grillmaten

En Norsk grilltallerken kan bestå av så mangt: Glasserte spareribs, rødvinsmarinerte nakkekoteletter, mais, potetsalat og mye mer. Med så mange smaker på tallerkenen er det en utfordring å finne drikke som passer til. Følg linken for noen enkle grep og triks for å få grill-ligningen til å gå opp.

Les om drikke til grillmat her

Slik velger du rett solbrille

Når du er på jakt etter de perfekte solbrillene er det flere ting det er lurt å tenkt på. Når skal du bruke solbrillen? Hvilken kvalitet er det på UV-beskyttelsen og burde man velge polariserte brilleglass? Og vet du hvilken brille som passer best til ditt ansikt?

Les mer her

Anbefaling

Våre 5 beste solkremer for deg som skal reise

Det finnes mange solkremer å velge mellom, så hvordan velger du riktig solkrem til riktig bruk? Her får du TaxFreeHanne sine topp 5 favoritt-solkremer.

Les om solkremene her

Reis smart – husk reisestørrelser

Reisestørrelser er smart når du skal igjennom sikkerhetskontrollen! Finn favoritt kremen, hårproduktet og se hele vårt utvalg av reisestørrelser.

Se flere produkter her

Musserende cocktails

Cocktails laget på musserende vin er lette, friske drinker som er enkle å lage.

Lær hvordan her

Relaterte artikler

Drikke til sommer-sjømat
Mat & drikke

Drikke til sommer-sjømat

Sommeren er høytid for sjømat og bordene bugner av alt fra østers, krabbe, kreps og rekesmørbrød til grillet fisk og gratinert hummer. Pils og lette, friske hvitviner er populært følge, men det finnes mange spennende alternativer som ofte kan gjøre seg vel så bra. Les mer om dette her.

parfyme på taxfree
Skjønnhet & velvære

Alt du trenger å vite om parfyme

Parfyme er en blanding av eteriske oljer og aromatiske dufter. Det er et kunstverk vi bruker for å uttrykke hvem vi er, for å forføre og føle oss attraktive. Parfyme spiller en større rolle inn i dagene våre enn vi tror og det kan kobles til både minner og følelser.

Få vintipsene som passer alle kyllingretter
Mat & drikke

Få vintipsene som passer alle kyllingretter

Når du skal finne riktig vin til kylling bør du se på hvilket tilbehør som skal spises til kjøttet. Uansett om du foretrekker rødvin eller hvitvin til kylling, får du drikketips som passer til både lette og kraftigere kyllingretter her.