Profil

Handlekurv

Søte gaver som får kjærestens hjerte til å smelte

null

Du har valgt kortet og kjøpt blomstene, men hvilken gave kjøper du for å treffe hjerteblink? Heldigvis er det én ting så å si alle elsker. Ifølge Statistisk sentralbyrå spiser vi hvert år rundt 48 000 tonn sjokolade – nesten 10 kilo hver. – Det kan ligge utrolig mye kjærlighet i en eske med utsøkte sjokoladebiter. Velg gjerne en i romantisk innpakning, sier Massimo Perilli, TRNs egne sjokoladeekspert.

En gave fra gudene

De gamle aztekerne i Mexico kalte kakao en gave fra gudene, og den samme lidenskapen ligger latent i sjokolade den dag i dag.

Massimo Perillis 5 sjokoladefavoritter til valentinsdagen

  1. Godiva Cœur Iconique Grand – art deco-inspirert hjerteeske, forførende innhold
  2. Anthon Berg Royal Selection – guddommelige praliner for enhver smak
  3. Fazer Geisha – forførende myk melkesjokolade som omgir deilig hasselnøttfyll
  4. Toffifee – 48 biter av kjærlighet
  5. Freia I Love Norway – treffer direkte i hjertet
  6. After Eight - et mykt hjerte av mint
– Til valentinsdagen er hjerteformet sjokolade en naturlig gave. Du kan for eksempel velge Cœur Iconique fra Godiva, som presenterer hjerteformede konfektbiter i en hjerteformet boks, sier Perilli.

En pasjon fra Italia

Perilli tok med seg sin pasjon for sjokolade da han flyttet fra Italia til Norge i 2002, og har i dag verdens beste jobb ifølge ham selv: Han gir reisende på Gardermoen råd om perfekte sjokoladevalg til alle anledninger. Les mer om Italias sjokoladehistorie her – Noe av det beste med sjokolade er at den er til både for å vise at du er glad i noen og for å dele med de du er glad i, sier Perelli.

Nordisk amore

Perilli har også forelsket seg i flere nordiske sjokolader, som Geisha-kolleksjonen fra finske Fazer og Anthon Berg Royal Selection fra Danmark. Begge kommer i vakre forpakninger, som han mener passer perfekt til din Valentin. – Og så er det jo vår hjemlige favoritt, da – sjokoladehjertene fra Freia. Norsk melkesjokolade er kjent for å være spesielt god, og i hjerteform er det vanskelig å slå denne som presang til din kjære, mener Perilli.

31 Dec 2017

Skrevet av