Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Påskeegg fylt med noe godt å spise

Påskeegg med gode sjokolader og lakris er en vinner. Hos oss på Tax Free har du mange valg, akkurat nå bugner butikkene våre av deilig påskegodt til hyggelige taxfree-priser.

påskeegg

Tradisjonene du må ha i påskeegget

Påsken står for tur og det er mange tradisjoner knyttet til påsken. Uansett om du skal på fjellet, sydligere strøk eller ha hjemmepåske er vel påskeegget den sterkeste tradisjonen vi har i denne høytiden?

Og hva er vel ikke mer tradisjon enn å spise Kvikk Lunsj i påsken? Vi nordmenn elsker å være på tur og spesielt i påsken, og når vi er på tur må Kvikk Lunsjen være med, ellers blir jo ikke pausene det samme. Skal du til sydligere strøk kan du fortsatt ta med deg en Kvikk Lunsj eller to for å få en smak av påsketradisjonene der du er.  Marsipanpølser fra Nidar er også en klassiker som mange forbinder med påske. Ønsker du å gjøre påskeegget litt mer eksklusivt kan du fylle det med Chocolate Eggs with Sugar Crust fra Anthon Berg.

1 produkt

Fyll påskeegget med tradisjoner

Mange å gi påskeegg til – kjøp store poser!

Har du mange du skal fylle påskeegg til er det ekstra lønnsomt å kjøpe store poser påskegodt så rekker det til flere egg. Til barn eller barnebarn kan for eksempel Chupa Chups Best of 25 Lollipops og Kinder Chocolate være smarte valg; her har du mange små innpakkede godterier å fylle påskeegget med. Fazer sin Dumle passer alle barn i alle aldre!

3 produkter

Store poser til mange påskeegg

Dumle Original
Dumle
500 g

Dumle Original

119
NOK

Påskeegg med lakris og sjokolade passer til kjæresten

Skal du gi bort et påskeegg til kjæresten er du nok mer interessert i andre godterier. Lakris er noe de aller fleste gutta liker. Fyller du påskeegget til kjæresten med Lakrids by Bülow No 2 er det ikke sikkert at han vil dele med deg! Brynild sin Nøttekos Peanuts smaker både salt og søtt og passer perfekt til en kald øl i solveggen. Vil du være på den romantiske siden kan vi anbefale Godiva sin Coeur Iconique Limited edition. En rosa hjerteformet eske med smak av hvit, mørk og melkesjokolade. Denne eksklusive esken er bare tilgjengelig i våre taxfree-butikker eller på Klikk & hent.

3 produkter

I påskeegget til kjæresten

Naturlig sjokolade eller lakris gir påskegodtet en annerledes vri

Vi lever i en moderne tid der mange er opptatt av helse og miljø. Dersom du ønsker å fylle påsekeegget med annet enn vanlig påskegodt har vi også noen gode alternativer. Panda sin All Natural Soft Liquorice inneholder små biter av myk og ren lakris. Lakris er en plante som vokser vilt og har tidligere vært brukt som medisin mot magesmerter, hoste og infeksjoner i lungene.

Mørk sjokolade er et annet godt alternativ. Mørk sjokolade inneholder antioksidanter som har god effekt mot betennelse og kan forebygge hjerte- og karsykdommer. Men du kan selvfølgelig ikke spise uante mengder med mørk sjokolade hvis du ønsker å være sunn, i tillegg er det også viktig at sjokoladen inneholder minst 70% kakao. Godiva sin Carrès Dark 72% inneholder individuelt pakkede sjokoladebiter med smak av ren mørk sjokolade.

Et av våre beste kjøp på Tax Free er Wrigley’s Extra White Sweet Mint. Sukkerfri tyggegummi med smak av søt mynte. Denne utgaven inneholder hele 30 pakker og får da en snittpris på litt over 7,- kr pr pakke. Putter du noen pakker i påskeegget er det også noen til overs så har du en liten stund fremover.

3 produkter

Påskeegg med naturlig vri

Kampanje
Wrigley's Extra White Sweet Mint

Relaterte artikler

17-mai-frokos_ pavlova
Mat & drikke

Bobler til 17. mai frokosten

17. mai frokosten er en kjempeutfordring for vin, rett og slett fordi det er så mye forskjellig mat. Det er vanskelig å finne kun én boblende vin som passer perfekt til alt. Heldigvis finnes det et par knep som gjør at du kan komme deg unna med kun to typer som vil holde selskapet boblende hele veien fra eggerøren til kakene.

Øl til lutefisk
Mat & drikke

Øl til lutefisk

Øl til lutefisk er en tradisjon, men valget av øl handler mer om tilbehøret du bruker enn selve fisken.  Finn det rette ølet til lutefisk her.

Få vintipsene som passer alle kyllingretter
Mat & drikke

Få vintipsene som passer alle kyllingretter

Når du skal finne riktig vin til kylling bør du se på hvilket tilbehør som skal spises til kjøttet. Uansett om du foretrekker rødvin eller hvitvin til kylling, får du drikketips som passer til både lette og kraftigere kyllingretter her.