Klikk & hentTax Free & MeLive shoppingInspirasjon & guider

Profil

0

Favoritter

Handlekurv

Kvote & hjelp

Profil

0

Favoritter

Handlekurv

1 minutt(er) å lese

Ostekake med Reiseknas og bringebær

Hvorfor ikke ta med en ekstra pose Reiseknas når du er innom en av våre butikker. Vår egen Elisabeth har komponert en knallgod ostekake – basert på Tax Free Norways Reiseknas.

Lag den du også!

Bunn:

150 gram Digestive kjeks 1 pose Reiseknas 50 gram smeltet smør Knus kjeksen med Reiseknas og tilsett smeltet smør. Klem blandingen i bunnen av en springform og trykk den jevn.

Ostekake:

5 egg 2.5 dl sukker 300 gram kremost (Philadelphia) 3 teskjeer vaniljesukker 5 dl kremfløte 300 gram bringebær

Fremgangsmåte

Skill eggehvite og plomme i to boller. Eggehvitene piskes til et hardt skum. I bollen med eggeplommene blandes sukker, vaniljesukker og kremost sammen. Pisk kremfløte i en egen bolle, hell deretter i bringebærene og blad alt sammen. Rør forsiktig i de piskede eggehvitene inn i bollen med eggeplommene. Helt til slutt rør du i kremen med bringebær. Hell røren over i springformen og la den stå i fryseren i minst 4 timer, gjerne over natten. Ta den frem 10-15 minutter for servering og pynte den med Reiseknas og ferske bær! Spis og nyt