Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Ostekake med Reiseknas og bringebær

Hvorfor ikke ta med en ekstra pose Reiseknas når du er innom en av våre butikker.  Vår egen Elisabeth har komponert en knallgod ostekake – basert på Tax Free Norways Reiseknas.

 

 

Kake med reiseknas

Lag den du også!

Bunn:

150 gram Digestive kjeks
1 pose Reiseknas
50 gram smeltet smør

Knus kjeksen med Reiseknas og tilsett smeltet smør. Klem blandingen i bunnen av en springform og trykk den jevn.

Ostekake:

5 egg
2.5 dl sukker
300 gram kremost (Philadelphia)
3 teskjeer vaniljesukker
5 dl kremfløte
300 gram bringebær

Fremgangsmåte

Skill eggehvite og plomme i to boller. Eggehvitene piskes til et hardt skum.
I bollen med eggeplommene blandes sukker, vaniljesukker og kremost sammen.
Pisk kremfløte i en egen bolle, hell deretter i bringebærene og blad alt sammen.
Rør forsiktig i de piskede eggehvitene inn i bollen med eggeplommene.
Helt til slutt rør du i kremen med bringebær.

Hell røren over i springformen og la den stå i fryseren i minst 4 timer, gjerne over natten. Ta den frem 10-15 minutter for servering og pynte den med Reiseknas og ferske bær!

Spis og nyt

Reiseknas
Tax Free Norway
160 g

Reiseknas

35
NOK

Relaterte artikler

øl til pinnekjøtt
Mat & drikke

Øl til pinnekjøtt

Pinnekjøtt er salt mat som serveres med søtlig tilbehør som rotmos.  Dette stiller spesielle krav til ølet.  Lær hvilket øl du bør velge til pinnekjøtt her.

mat og øl
Mat & drikke

Øl og mat

Noen ganger klødd deg i hodet over hvorfor favoritt-ølet plutselig smaker edder og galle når du serverer det til mat? Hvorfor blir det bitre ølet så mye bløtere til chipsen? Og hvorfor blir ølet som var rundt og søtlig til forretten bittert etter desserten? Her er seks enkle regler for å kombinere mat og øl.