Hvorfor ikke ta med en ekstra pose Reiseknas når du er innom en av våre butikker. Vår egen Elisabeth har komponert en knallgod ostekake – basert på Tax Free Norways Reiseknas.
150 gram Digestive kjeks
1 pose Reiseknas
50 gram smeltet smør
Knus kjeksen med Reiseknas og tilsett smeltet smør. Klem blandingen i bunnen av en springform og trykk den jevn.
5 egg
2.5 dl sukker
300 gram kremost (Philadelphia)
3 teskjeer vaniljesukker
5 dl kremfløte
300 gram bringebær
Skill eggehvite og plomme i to boller. Eggehvitene piskes til et hardt skum.
I bollen med eggeplommene blandes sukker, vaniljesukker og kremost sammen.
Pisk kremfløte i en egen bolle, hell deretter i bringebærene og blad alt sammen.
Rør forsiktig i de piskede eggehvitene inn i bollen med eggeplommene.
Helt til slutt rør du i kremen med bringebær.
Hell røren over i springformen og la den stå i fryseren i minst 4 timer, gjerne over natten. Ta den frem 10-15 minutter for servering og pynte den med Reiseknas og ferske bær!
Spis og nyt
Når du skal finne riktig vin til kylling bør du se på hvilket tilbehør som skal spises til kjøttet. Uansett om du foretrekker rødvin eller hvitvin til kylling, får du drikketips som passer til både lette og kraftigere kyllingretter her.
Det er høst og du kan finne mye sopp i skogen. Lær mer om hvilke vin og øl som passer til sopp. I tillegg finner du en deilig oppskrift på sopprisotto.
Vin til lutefisk handler mer om tilbehøret du serverer til, enn selve fisken. Finn den rette vinen til lutefisk her.