Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Våre ansattes gavefavoritter

Vi presenterer noen av våre ansattes gave-favoritter. Vi har et stort sortiment å velge fra og du finner garantert en gave som passer deg og noen du er glad i.

Våre ansattes gavetips på tax free

Leter du etter en gave, men vet ikke hvor du skal begynne?

Våre ansatte har mye kunnskap om produktene vi har, og deler gladelig med deg sine beste gavetips. Våre ansattes gave-favoritter er blant annet smarte duo-packs. Disse kan deles opp, og vipps så har du to gaver.

Det er vel så hyggelig å få noe å drikke og godt å spise som en deilig håndkrem eller parfyme. Her er det smak og behag som gjelder. En sikker vinner er Freia Melkehjerter. Dette er en av våre absolutte bestselgere, perfekt som en liten oppmerksomhet.

Alle elsker parfyme

Diana sverger til parfymen Nomade fra Chloé som den perfekte gaven. En floral chypre duft for kvinner. Toppnoter av mirabelle, hjertet er av freesia og bunnen av eikmose. Flasken er inspirert av den Chloés klassiske The Dew bag. Dette er en varm og sensuell parfyme, helt klart en ny favoritt.

Chloé Nomade

50 ml – 719 NOK

Forhåndsbestill her

En søt gave

Lill går alltid for Freia Melkehjerter når hun skal velge gave. Det er ingen tvil om at de smaker helt himmelsk, ikke minst er de super søte.

Freia Melkehjerter, I love Norway

260 g – 69 NOK

Forhåndsbestill her

 

Vil du ha mye for pengene er Quality Street posen på 750g et bra valg. Petter velger denne posen med 12 forskjellige smaker av både melkesjokolade mørk sjokolade og karamell. Denne passer like godt til alle aldre.

Quality Street

750 g – 189 NOK

Forhåndsbestill her

Tenk smart - kjøp 2 pack

Kocostar Masks From Head to Toe sett er en smart gave da settet inneholder syv forskjellige masker. Del opp pakken og vipps har du syv fine gaver. Almira synes dette er perfekt som for eksempel en vertinnegave.

Kocostar Masks from Head to Toe Masks Set

189 NOK

Forhåndsbestill her

 

Duo settet med Moisture Surge ansiktskrem kan du også dele opp i to gaver. Lene sier at alle trenger en fuktighetskrem, og med denne får du en effektiv krem som varer i hele 72 timer. I tillegg er Clinique parfymefri og allergitestet. Dette er en sikker vinner uansett alder og hud.

Clinique Moisture Surge Face Care Set

419 NOK

Forhåndsbestill her

Relaterte artikler

Gave til henne
Gavetips

Gavetips til henne

Enten du er på utkikk etter en gave til din kjære, mamma, svigermor eller en venninne – vi har den perfekte gave til henne.