Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Perfect gift

Finn de perfekte gavene hos oss, Norges største gavebutikk!

Perfect gift

Som Norges største gavebutikk har vi flotte, praktiske, luksuriøse og fine gaver. Vi har mer enn 1 200 dufter å velge mellom til han og henne. Er din Perfect gift en maskara fra Dior eller en krem fra Chanel så finner du hele utvalget hos oss. Ønsker du kanskje gi bort et deilig sett fra Rituals? Perfekt til en venninne eller verten.

Og hva med en liten belønning til deg selv? Sjekk ut vårt store utvalg innenfor reisestørrelser da vel.
PS: vi har også fått inn søte makeup produkter i reisestørrelser.

Alle elsker sjokolade, vi også!

Alle elsker sjokolade, vi også! Og vi har alle de kjente merkevarene til taxfree-priser. Du finner også de mer luksuriøse merkene som Godiva, Anthon Berg og Ferrero. Perfekte gaver og er du heldig får du kanskje smake på godbitene selv.

I våre Travel Value og Duty Free butikker har vi åpent så lenge det går fly. Velkommen inn for en hyggelig handel, om du skal ha en gave til noen du er glad i eller deg selv.

Relaterte artikler

pakkekalender
Gavetips

Lag egen pakkekalender

Personlig pakkekalender er veldig hyggelig å både gi og få. Få fine tips til gaver som passer perfekt til en pakkekalender her.

Julegaver
Gavetips

Julegaver og julekalendere

Kjøp julegavene når du allikevel er på farten. På Tax Free har vi julegaver som passer under treet, til han, til henne og de flotte kalendergaver frem mot jul. Spør oss, vi gir gjerne tips til gaver som gleder.