Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Perfect gift

Finn de perfekte gavene hos oss, Norges største gavebutikk!

Perfect gift

Som Norges største gavebutikk har vi flotte, praktiske, luksuriøse og fine gaver. Vi har mer enn 1 200 dufter å velge mellom til han og henne. Er din Perfect gift en maskara fra Dior eller en krem fra Chanel så finner du hele utvalget hos oss. Ønsker du kanskje gi bort et deilig sett fra Rituals? Perfekt til en venninne eller verten.

Og hva med en liten belønning til deg selv? Sjekk ut vårt store utvalg innenfor reisestørrelser da vel.
PS: vi har også fått inn søte makeup produkter i reisestørrelser.

Alle elsker sjokolade, vi også!

Alle elsker sjokolade, vi også! Og vi har alle de kjente merkevarene til taxfree-priser. Du finner også de mer luksuriøse merkene som Godiva, Anthon Berg og Ferrero. Perfekte gaver og er du heldig får du kanskje smake på godbitene selv.

I våre Travel Value og Duty Free butikker har vi åpent så lenge det går fly. Velkommen inn for en hyggelig handel, om du skal ha en gave til noen du er glad i eller deg selv.

Relaterte artikler

Gavetrender
Gavetips

Gavetrender

Hos oss finner du gavene til han eller henne, til verten, vennen og konfirmanten. Her får du noen tips om hva som er hot akkurat nå.

Gave til henne
Gavetips

Gavetips til henne

Enten du er på utkikk etter en gave til din kjære, mamma, svigermor eller en venninne – vi har den perfekte gave til henne.

Gave til tenåringen
Gavetips

Gaver til tenåringen

Tenåringen – behov for oppmerksomhet, selvstendighet, urokkelige meninger og eventyrlyst om hverandre. Ikke fortvil, vi har gavetips til både gutter og jenter. Populære produkter fra kjente merkevarer, favoritt godteriet eller parfymen man bare ha