Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Våre tips til julegavene, og ikke minst julematen

Julen på tax free

Julen er den høytiden der familien og tradisjoner er i høysete. Det er viktig å skape gode øyeblikk. Du bruker kanskje adventstiden til å telle ned til julaften med en julekalender eller en hjemmelaget pakkekalender. Vi sender rundt ønskelister til hverandre med hvilke gaver vi ønsker under treet i år.  Får du ikke noen ønskeliste fra de du handler julegaver til har vi mange gode gavetips som passer både han og henne, til de umulige tenåringene eller besteforeldrene som har alt.

Julen handler om hygge og samvær. Og mange av oss samles til pepperkakebaking og kos for både store og små. Vi samles også på julebord her vi spiser god mat. Om det er ribbe, lutefisk eller pinnekjøtt som er din favoritt på julebordet, kan du lære mer om hvilke drikke som passer til de forskjellige rettene litt lengre ned på siden.

På lille julaften pynter mange treet og resten av huset mens vi venter på grevinnen og hovmesteren og ler like høyt hver gang vi ser den. For det er jo faktisk tradisjon, og det er viktig. På julaften samles familien, spiser god mat med godt drikke ved siden av. Det ligger en spenning i huset. Kommer nissen på besøk og får jeg de gavene jeg skrev på ønskelisten?

Vi ønsker deg og dine en riktig fin adventstid og god jul.

Julegaver og julekalendere

Julegavesett er en enkel og praktisk gave som i tillegg er luksuriøst innpakket. Dette er populære julegaver som lar deg spare tid på julehandelen. Les mer og se våre julegavesett og ikke minst julekalendere under.

Julegaver og kalendere

Gavetips til han

Litt lei av å gi sokker og underbukser i gave til han som har alt? Vi har løsningen.

Det er typisk menn å ikke ønske seg noe! Det å finne gavene det er hyggelig å gi og godt å få er ikke alltid like lett, men er du på utkikk etter en gave til han,  kjæreste, bror eller en kompis har vi mye å velge i. Alt fra hans favoritt lakris til en ny parfyme. Pass på å handle når du er ute på reise. Nedenfor har vi samlet noen tips som blir satt pris på, også av han som har alt.

Se våre gavetips til han

 

Gavetips til henne

Enten du er på utkikk etter en gave til din kjære, mamma, svigermor eller en venninne – vi har den perfekte gave til henne.

Når du skal gi bort en gave til henne vil du gjerne gi bort noe som er personlig. Med en personlig gave viser du hvor mye hun betyr for deg. Men kanskje du sitter litt fast og ikke helt vet hva du skal finne på?  Her får du noen sikre tips som garantert faller i smak. Beste av alt er at våre butikker er alltid åpne når du er på reise. Husk at vi har alltid faste lave taxfree-priser.

Se våre gavetips til henne

Flere fine gavetips finner du her.

Vin til ribbe

Tradisjonelt blir julematen i Norge servert med øl og akevitt, men i senere tid har også rødvin og til og med hvitvin og musserende vin blitt vanligere til julemiddagen.  Et eksempel på dette er ribbe.  Ta en kikk under for å lære mer om vin til ribbe.

Les om vin til ribbe her

Les også om øl til ribbe her.

Vin til pinnekjøtt

Mange tenker at rødvin er det beste alternativet til pinnekjøtt, men hvitvin og musserende vin er ofte mer passende. Finn ut hvilken vin du bør velge til pinnekjøtt.

Les om vin til pinnekjøtt her

Les også om øl til pinnekjøtt her.

Vin til lutefisk

Vin til lutefisk handler mer om tilbehøret du serverer til, enn selve fisken. Finn den rette vinen til lutefisk her.

Les mer om vin til lutefisk

Les også om øl til lutefisk her.

Relaterte artikler

Gavetrender
Gavetips

Gavetrender

Hos oss finner du gavene til han eller henne, til vertinnen, vennen og konfirmanten. Her får du noen tips om hva som er hot akkurat nå.

pakkekalender
Gavetips

Lag egen pakkekalender

Personlig pakkekalender er veldig hyggelig å både gi og få. Få fine tips til gaver som passer perfekt til en pakkekalender her.