Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Julegaver og julekalendere

Kjøp julegavene når du allikevel er på farten. På Tax Free har vi julegaver som passer under treet. Er du på utkikk etter en gave til han eller henne, eller ønsker du deg en av de flotte kalendergavene frem mot jul? Spør oss, vi gir gjerne tips til gaver som gleder.

Julegaver og julekalender på Tax Free

Velduftende julekalendere

Årets adventskalendere er proppfulle av velduftende, pleiende og velsmakende gaver. Perfekt om du ønsker å gi din kjære mange små gleder frem mot jul. Kanskje en mamma trenger en ekstra oppmerksomhet i den hektiske julestria? Eller ønsker du å gi bestemor noe å glede seg over frem mot jul? Kanskje skal du unne deg selv noen gleder mot årets innspurt? Disse julekalenderne vil oppfylle alle ønsker.

(Sjokoladekalenderne får du i Tax Free butikkene våre. Lekekalenderne finner du på Travel Value Innland Oslo Lufthavn.)

Julegavesett – luksuriøse gaver

Julegavesett er en enkel og praktisk gave som i tillegg er luksuriøst innpakket. Dette er populære julegaver og du sparer tid på julehandelen.

Hvert år får vi inn et stort utvalg av flotte julegavesett. Blant utvalget finner du våre mest populære parfymer og hudpleie lekkert innpakket i gaveesker. Både til dame og herre, gammel og ung. Gi bort pleie, velvære og vakre skjønnhetsprodukter til den du er glad i, samtidig som du gjør unna handelen raskt.

Rituals Sakura Set
Rituals
1 items

Rituals Sakura Set

329
NOK
Idôle Duo
Lancôme
1 items

Idôle Duo

619
NOK
Nomade Set
Chloé
1 items

Nomade Set

969
NOK

Relaterte artikler

Våre ansattes gavetips på tax free
Gavetips

Våre ansattes gavefavoritter

Vi presenterer noen av våre ansattes gave-favoritter. Vi har et stort sortiment å velge fra og du finner garantert en gave som passer deg og noen du er glad i.