Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Lag egen pakkekalender

Personlig pakkekalender er veldig hyggelig å både gi og få. Få fine tips til gaver som passer perfekt til en pakkekalender her.

pakkekalender

Kjøp smarte gaver

Adventskalender gjør ventetiden både kortere og koseligere frem mot jul. Det finnes i dag mange fine adventskalendere som du kan kjøpe ferdig i butikk. Sjekk ut taxfree sitt utvalg her.

En annen tvist er å lage din egen pakkekalender. En pakkekalender blir mer personlig og kan inneholde alt fra praktiske ting man faktisk trenger til aktiviteter man kan gjøre sammen. Her har vi samlet 24 gode tips fra våre taxfree og travel value butikker. Tenk smart, kjøp med deg innhold til en pakkekalender samtidig som du er på reise.

Søte gaver

Mentos Penal er fylt med små pakker av Mentos. Kan deles opp og vipps så har du flere gaver til en pakkekalender. Kjeks på tur blir aldri feil! Oreokjeks dark inneholder individuelt pakkede Oreokjeks. Disse kan også deles opp og hvorfor ikke legge ved en aktivitet for dagen? Praktisk gave selv om det inneholder godteri. Du blir aldri for gammel for pakkekalender! The Jelly Bean Factory tube er en stor tube med de berømte gelebønnene som kommer i hele 36 forskjellige smaker. Hvilken er din favoritt?

Mars Super Mixed Minis er en stor pose med en blanding av våre bestselgende sjokolader. Passer perfekt for deg som har det akkurat litt for travelt til å lage en pakkekalender. Hver pose inneholder små individuelt pakkede sjokolader fra Snickers, Mars, Bounty og Milkyway. Dumble Snack Bar med karamell og sprø ris. Farlig god og perfekt størrelse til pakkekalender. M&M’s Candy Tin kommer i fargene oransje, blå, gul, rød og grønn. Supersøte små bokser som inneholder en liten pose med M&M’s peanut. Boksen kan brukes som matboks senere.

Pakkekalender

Til de minste

Kinder Surprise Chocolate inneholder fire kinderegg laget av hvit og melkesjokolade. Her får du tre ønsker oppfylt på en gang. En overraskelse, en utfordring og en sjokolade. Lego Duplo Police Bike inneholder en tøff politi motorsykkel. Perfekt til de litt yngre barna (Kun på Travel Value). Original bil fra Hot Wheels med kule detaljer og autentisk innredning. Flere varianter å velge mellom (Kun på Travel Value).

Praktiske hud og kroppsprodukter

Har du prøvd L’Occitane sine bestselgende fot og håndkremer? Perfekt for årstiden og i en adventskalender. Clinique 7 Day Scrub passer alle hudtyper og kan brukes daglig. Skrubben fjerner døde hudceller og gjør huden din fresh og klar. Biotherm sin Beurre De Levers leppomade mykgjør leppene og er et must have i den kalde årstiden. Kocostar Masks from Head to Toe Masks Set er full av pleiende og deilige masker for hele kroppen. Pakken inneholder hele 7 masker så her er det fullt mulig å dele opp pakken til flere kalendergaver.

Biotherm Bath Therapy body foam relaxing er en deilig skummende dusjsåpe. Huden etterlates ren, myk og velduftende av bær og rosmarin.  Moringa Body Yogurt fra The Body Shop kan brukes av alle hudtyper, trekker inn på 15 sekunder og gir fuktighet opp til 48 timer. Delikat duft av hvite blomster.  L’Oreal Paris La Vie En Glow Palette gir en nydelig glød, noe vi alle kan trenge i den mørke årstiden. Perfekte hver for seg eller alle samtidig om du ønsker. Benefit Roller lash mascara gir deg lengre og perfekt kurvede vipper samtidig som den hjelper deg å separere vippene. Liten hendig reisestørrelse som også passer ypperlig i en pakkekalender.  Hvis du trenger tips på pakkekalender til mannfolka er denne dusjsåpen fra Bad Norwegian et smart kjøp. Norsk merke som tester produktene sine på venner i stedet for dyr. Dusjsåpen passer alle hudtyper.  Rituals Sakura hudpleiesett med en nydelig duft av kirsebærblomst og rismelk. Settet inneholder fire produkter som du igjen kan dele opp til flere gaver.

Relaterte artikler

pakkekalender
Gavetips

Lag egen pakkekalender

Personlig pakkekalender er veldig hyggelig å både gi og få. Få fine tips til gaver som passer perfekt til en pakkekalender her.

Gave til besteforeldre
Gavetips

Gave til besteforeldre

Er du på utkikk etter gave til besteforeldre? Hos oss på Tax Free finner du et bredt utvalg av spiselige gaver, deilige SPA-produkter eller den nydeligste håndkrem, hyggelig å gi og hyggelig å få.
Ta turen innom oss når du er på reise!

Gavetrender
Gavetips

Gavetrender

Hos oss finner du gavene til han eller henne, til vertinnen, vennen og konfirmanten. Her får du noen tips om hva som er hot akkurat nå.