Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Lag egen pakkekalender

Personlig pakkekalender er veldig hyggelig å både gi og få. Få fine tips til gaver som passer perfekt til en pakkekalender her.

pakkekalender

Kjøp smarte gaver

Adventskalender gjør ventetiden både kortere og koseligere frem mot jul. Det finnes i dag mange fine adventskalendere som du kan kjøpe ferdig i butikk. Sjekk ut taxfree sitt utvalg her.

En annen tvist er å lage din egen pakkekalender. En pakkekalender blir mer personlig og kan inneholde alt fra praktiske ting man faktisk trenger til aktiviteter man kan gjøre sammen. Her har vi samlet 24 gode tips fra våre taxfree og travel value butikker. Tenk smart, kjøp med deg innhold til en pakkekalender samtidig som du er på reise.

Søte gaver

Mentos Jumboroll inneholder 8 ruller mentos med smaker av bringebær, solbær og kirsebær. Kan deles opp og vipps så har du flere gaver til en pakkekalender. Kjeks på tur blir aldri feil! Oreo tinboks inneholder individuelt pakkede Oreokjeks. Disse kan også deles opp og hvorfor ikke legge ved en aktivitet for dagen? Praktisk gave selv om det inneholder godteri. Du blir aldri for gammel for pakkekalender! The Jelly Bean Factory tube er en stor tube med de berømte gelebønnene som kommer i hele 36 forskjellige smaker. Hvilken er din favoritt?

Mars Super Mixed Minis er en stor pose med en blanding av våre bestselgende sjokolader. Passer perfekt for deg som har det akkurat litt for travelt til å lage en pakkekalender. Hver pose inneholder små individuelt pakkede sjokolader fra Snickers, Mars, Bounty og Milkyway. For deg som liker både lakris og sjokolade har vi Panda sin Choco Lakrits. Sjokoladekuler som er rullet i lakris rot pulver og fylt med salt lakris fra Panda, kommer i perfekt størrelse til å dele med den du er glad i.  M&M’s Candy Tin kommer i fargene oransje, blå, gul, rød og grønn. Supersøte små bokser som inneholder en liten pose med M&M’s peanut. Boksen kan brukes som matboks senere.

Pakkekalender

Til de minste

Kinder Surprise Chocolate inneholder fire kinderegg laget av hvit og melkesjokolade. Her får du tre ønsker oppfylt på en gang. En overraskelse, en utfordring og en sjokolade. Lego Duplo Town Dyra på Bondegården inneholder de vanligste dyra på en bondegård samt en bygning. Perfekt til de litt yngre barna (Kun på Travel Value). Hva med en original bil fra Maisto? Meget detaljert kopi av en Lamborghini Huracán i fargen limegrønn. Bilen er i 1:24-skala, dørene og panseret kan åpnes. Anbefales for barn fra 3 år og oppover. Flere varianter å velge mellom (Kun på Travel Value).

Praktiske hud og kroppsprodukter

Har du prøvd L’Occitane sine bestselgende fot og håndkremer? Perfekt for årstiden og i en adventskalender. Clinique 7 Day Scrub passer alle hudtyper og kan brukes daglig. Skrubben fjerner døde hudceller og gjør huden din fresh og klar. Biotherm sin Beurre De Levers leppomade mykgjør leppene og er et must have i den kalde årstiden. Dr Jart+ er et amerikansk hudpleiemerke som tilbyr innovative masker. Disse egner seg godt til pakkekalender.

L’Occitane Verbena Shower Gel er en deilig skummende dusjsåpe. Huden etterlates ren, myk og velduftende av bær og rosmarin.  All about almond set fra L’Occitane er et reisesett med alt du trenger til reisen. Settet deles opp og fordeles utover flere dager.  L’Oreal Paris La Vie En Glow Palette gir en nydelig glød, noe vi alle kan trenge i den mørke årstiden. Perfekte hver for seg eller alle samtidig om du ønsker. Benefit Roller lash mascara gir deg lengre og perfekt kurvede vipper samtidig som den hjelper deg å separere vippene. Liten hendig reisestørrelse som også passer ypperlig i en pakkekalender.  Hvis du trenger tips på pakkekalender til mannfolka er dettet settet fra American Crew Acumen et smart kjøp.  Settet inneholder fire herreprodukter som du igjen kan dele opp til flere gaver.

Relaterte artikler

Våre ansattes gavetips på tax free
Gavetips

Våre ansattes gavefavoritter

Vi presenterer noen av våre ansattes gave-favoritter. Vi har et stort sortiment å velge fra og du finner garantert en gave som passer deg og noen du er glad i.

gavetips
Gavetips

Gavetips på taxfree

Vi har det travlere enn noensinne, tenk smart og kjøp gavene når du er på flyplassen. En vertinnegave, bursdagsgave, gjensynsgave eller en annen hyggelig hilsen – du finner gaven hos oss.

pakkekalender
Gavetips

Lag egen pakkekalender

Personlig pakkekalender er veldig hyggelig å både gi og få. Få fine tips til gaver som passer perfekt til en pakkekalender her.