Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Gavetrender

Hos oss finner du gavene til han eller henne, til vertinnen, vennen og konfirmanten. Her får du noen tips om hva som er hot akkurat nå.

Gavetrender

Det er tilfredsstillende å finne den rette gaven uansett hvem du ønsker å glede. Her har vi samlet de mest populære gavetrender til alle aldersgrupper. Det er alltid en anledning for å gi en gave til en du er glad i. Personlige gaver er veldig hyggelig å gi og få. Hvem blir vel ikke glad for å få en nydelig parfyme, en deilig dusjolje eller en fantastisk ansiktskrem?

De hotteste gavene akkurat nå

Boss The Scent er en aromatisk duft for herrer som oser av selvtillit. Den har toppnoter av ingefær, bergamott og mandarin, hjertenote av lavendel, mens bunnen er av lær og tre. Settet inneholder en Eau de Toilette og deo-stick med duften av Boss The Scent for Him.

Haupt Kärlek passer til den du liker og nytes gjerne sammen med et glass champagne. Dette spannet inneholder biter av lakris med hvit sjokolade i smakene roser, bringebær, jordbær og vanilje.

Eye need it settet gir den perfekte skjønnhetsrutinen for øynene. Denne attraktive mappen er rosa og gjenbrukbar! Eye need it settet inneholder søte små utgaver av Hypnose, Bi Facil, Genifique Soin Yeux og Crayon Khol. Dette settet får du kun kjøpt på Tax Free og passer ypperlig som en vertinnegave.

Rituals Sakura er et hudpleiesett til kropp med frisk duft av kirsebærblomst og rismelk. Settet vi har plukket ut til deg inneholder Foaming Shower Gel, Hairmist, Body Scrub og  Body Cream.

Relaterte artikler

gave
Gavetips

Parfyme - den perfekte gaven

Parfyme er en flott gave som de aller fleste blir glade over å få. Her finner du gode tips til  hvordan finne riktig parfyme når du skal gi den bort som gave.

gavetips
Gavetips

Gavetips på taxfree

Vi har det travlere enn noensinne, tenk smart og kjøp gavene når du er på flyplassen. En vertinnegave, bursdagsgave, gjensynsgave eller en annen hyggelig hilsen – du finner gaven hos oss.

Våre ansattes gavetips på tax free
Gavetips

Våre ansattes gavefavoritter

Vi presenterer noen av våre ansattes gave-favoritter. Vi har et stort sortiment å velge fra og du finner garantert en gave som passer deg og noen du er glad i.