Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Gavetrender

Hos oss finner du gavene til han eller henne, til verten, vennen og konfirmanten. Her får du noen tips om hva som er hot akkurat nå.

Gavetrender

Det er tilfredsstillende å finne den rette gaven uansett hvem du ønsker å glede. Her har vi samlet de mest populære gavetrender til alle aldersgrupper. Det er alltid en anledning for å gi en gave til en du er glad i. Personlige gaver er veldig hyggelig å gi og få. Hvem blir vel ikke glad for å få en nydelig parfyme, en deilig dusjolje eller en fantastisk ansiktskrem?

De hotteste gavene akkurat nå

Boss The Scent er en aromatisk duft for herrer som oser av selvtillit. Den har toppnoter av ingefær, bergamott og mandarin, hjertenote av lavendel, mens bunnen er av lær og tre. Settet inneholder en Eau de Toilette og deo-stick med duften av Boss The Scent for Him.

Haupt Kärlek passer til den du liker og et glass champagne. Dette spannet inneholder biter av lakris med hvit sjokolade i smakene roser, bringebær, jordbær og vanilje.

Eye need it settet gir den perfekte skjønnhets rutinen for øynene. Denne attraktive mappen er rosa og gjenbrukbar! Eye need it settet inneholder søte små utgaver av Hypnose, Bi Facil, Genifique Soin Yeux og Crayon Khol. Dette settet får du kun kjøpt på Tax Free og passer ypperlig som en vertinnegave.

Rituals Sakura er et hudpleiesett til kropp med frisk duft av kirsebærblomst og rismelk. Sette vi har plukket ut til deg inneholder Foaming Shower Gel, Hand Wash, Body Scrub og  Body Cream.

Relaterte artikler

Gave til henne
Gavetips

Gavetips til henne

Enten du er på utkikk etter en gave til din kjære, mamma, svigermor eller en venninne – vi har den perfekte gave til henne.

pakkekalender
Gavetips

Lag egen pakkekalender

Personlig pakkekalender er veldig hyggelig å både gi og få. Få fine tips til gaver som passer perfekt til en pakkekalender her.

Gave til tenåringen
Gavetips

Gaver til tenåringen

Tenåringen – behov for oppmerksomhet, selvstendighet, urokkelige meninger og eventyrlyst om hverandre. Ikke fortvil, vi har gavetips til både gutter og jenter. Populære produkter fra kjente merkevarer, favoritt godteriet eller parfymen man bare ha