Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Gavetips til henne

Enten du er på utkikk etter en gave til din kjære, mamma, svigermor eller en venninne – vi har den perfekte gave til henne.

Gave til henne

Når du skal gi bort en gave til henne vil du gjerne gi bort noe som er personlig. Med en personlig gave viser du hvor mye hun betyr for deg. Men kanskje du sitter litt fast og ikke helt vet hva du skal finne på?  Her får du noen sikre tips som garantert faller i smak. Beste av alt er at våre butikker er alltid åpne når du er på reise. Husk at vi har alltid faste lave taxfree-priser.

Hyll din kvinne

I 2015 fikk Gucci ny designer. Han har virkelig gitt merket masse oppmerksomhet verden over. Under hans ledelse har de lansert en ny serie av parfymen Gucci Bloom. Den første Gucci Bloom kom i 2017 og ble en umiddelbar suksess. I 2018 kom oppfølgeren Gucci Bloom Aqua de Fiori. En krydret floral parfyme med noter som galbanum blader, tuberose og musk. Perfekte gave til henne, en vågal kvinne.

Unn henne luksus fra morgen til kveld med Renergi Multi Lift settet fra Lancôme. Et luksuriøst sett med pleiende, oppstrammende og fuktighetsgivende kremer til en moden hud. I settet får du med både dag og nattkrem, samt en egen øyekrem til den ømfintlige huden rundt øynene.

Visste du at en kvinne bruker i gjennomsnitt 3-4 maskaraer i løpet av et år? Med Hypnose mascara sett fra Lancôme får du deres bestselgende maskara. I tillegg får du øyekrem, kajal og makeupfjerner i praktiske størrelser for reisen. Det kan ikke gå galt med dette prisgunstige settet.

Hyll din kvinne med sjokolade! Ferreo Rocher er en italiensk luksussjokolade med deilig hasselkrem, kremet melkesjokolade og en krispy kjeks. Hver bit luksuriøst pakket inn i gullemballasje. En av våre bestselgere på Tax-free.

Relaterte artikler

gavetips
Gavetips

Gavetips på taxfree

Vi har det travlere enn noensinne, tenk smart og kjøp gavene når du er på flyplassen. En vertinnegave, bursdagsgave, gjensynsgave eller en annen hyggelig hilsen – du finner gaven hos oss.