Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Gavetips til henne

Enten du er på utkikk etter en gave til din kjære, mamma, svigermor eller en venninne – vi har den perfekte gave til henne.

Gave til henne

Når du skal gi bort en gave til henne vil du gjerne gi bort noe som er personlig. Med en personlig gave viser du hvor mye hun betyr for deg. Men kanskje du sitter litt fast og ikke helt vet hva du skal finne på?  Her får du noen sikre tips som garantert faller i smak. Beste av alt er at våre butikker er alltid åpne når du er på reise. Husk at vi har alltid faste lave taxfree-priser.

Hyll din kvinne

I 2015 fikk Gucci ny designer. Han har virkelig gitt merket masse oppmerksomhet verden over. Under hans ledelse har de lansert en ny serie av parfymer Gucci Bloom. Den første Gucci Bloom kom i 2017 og ble en umiddelbar suksess. I 2018 kom oppfølgeren Gucci Bloom Aqua de Fiori. En krydret floral parfyme med noter som galbanum blader, tuberose og musk. Perfekte gave til henne, en vågal kvinne.

Unn henne luksus fra morgen til kveld med Renergi Multi Lift settet fra Lancôme. Et luksuriøst sett med pleiende, oppstrammende og fuktighetsgivende kremer til en moden hud. I settet får du med både dag og nattkrem, samt en egen øyekrem til den ømfintlige huden rundt øynene.

Visste du at en kvinne bruker i gjennomsnitt 3-4 maskaraer i løpet av et år? Med Eye definition makeup set fra Clinique får du deres bestselgende maskara. I tillegg får du øyekrem, kajal og makeupfjerner i praktiske størrelser for reisen. Det kan ikke gå galt med dette prisgunstige settet.

Hyll din kvinne med sjokolade! Denne hjerteformede konfektesken fra Godiva har 14 hjerteformede sjokoladebiter laget av hvit-, mørk- og melkesjokolade. Hva mer trenger du?

Relaterte artikler

gave
Gavetips

Parfyme - den perfekte gaven

Parfyme er en flott gave som de aller fleste blir glade over å få. Her finner du gode tips til  hvordan finne riktig parfyme når du skal gi den bort som gave.

Gave til besteforeldre
Gavetips

Gave til besteforeldre

Er du på utkikk etter gave til besteforeldre? Hos oss på Tax Free finner du et bredt utvalg av spiselige gaver, deilige SPA-produkter eller den nydeligste håndkrem, hyggelig å gi og hyggelig å få.
Ta turen innom oss når du er på reise!