Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Gavetips til han

Litt lei av å gi sokker og underbukser i gave til han som har alt? Vi har løsningen.

Gave til han

Det er typisk menn å ikke ønske seg noe! Det å finne gavene det er hyggelig å gi og godt å få er ikke alltid like lett, men er du på utkikk etter en gave til han,  kjæreste, bror eller en kompis har vi mye å velge i. Alt fra hans favoritt lakris til en ny parfyme. Pass på å handle når du er ute på reise. Nedenfor har vi samlet noen tips som blir satt pris på, også av han som har alt.

Gaver til drømmemannen

Bad Norwegian er et norsk merke testet på venner ikke på dyr. Dette bestselgende settet inneholder Revitalize Face er en antirynkekrem som reduserer rynker og fine linjer samtidig tilfører den huden fukt, Wash Face er en ansiktsrens som skånsomt og effektivt renser huden. Til og med de tøffeste gutta trenger litt fukt en gang i blant.

Føler du deg som David Beckham kjenner du sikkert til hans eget merke, House 99. Her har vi dratt frem det artige produktet Get Groomed Purifying Beard Scrub. En skjeggrens med kull og ginseng. Kan brukes alene, men bruk gjerne før barbering. Ikke bare renser den skjegget ditt, men etterlater huden pleiet og hydrert. Passer til alle skjegglengder, i alle aldre.

En av våre toppselgere innen parfyme til mann er Dior Sauvage.  Denne Eau de parfum utgaven er en kraftig og frisk duft for menn, samtidig som den er mystiske og sensuell. Krydret og juicy bergamot slynger seg rundt vanilje absolutte. En sikker vinner for den mystiske, høye og mørke drømmemannen.

Like sikkert som at jenter elsker sjokolade liker gutta lakris. Et sikkert gavetips til han er britiske Bassett’s. Et utvalg av forskjellige biter med lakris. Farlig fersk på Tax Free.

Relaterte artikler

pakkekalender
Gavetips

Lag egen pakkekalender

Personlig pakkekalender er veldig hyggelig å både gi og få. Få fine tips til gaver som passer perfekt til en pakkekalender her.

Julegaver
Gavetips

Julegaver og julekalendere

Kjøp julegavene når du allikevel er på farten. På Tax Free har vi julegaver som passer under treet, til han, til henne og de flotte kalendergaver frem mot jul. Spør oss, vi gir gjerne tips til gaver som gleder.