Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Gavetips til han

Litt lei av å gi sokker og underbukser i gave til han som har alt? Vi har løsningen.

Gave til han

Det er typisk menn å ikke ønske seg noe! Det å finne gavene det er likke hyggelig å gi som å få er ikke alltid like lett. Er du på utkikk etter en gave til han,  kjæreste, bror eller en kompis har vi mye å velge i. Alt fra hans favorittlakris til en ny parfyme. Pass på å handle når du er ute på reise. Nedenfor har vi samlet noen tips som blir satt pris på, også av han som har alt.

Gaver til drømmemannen

Bad Norwegian er et norsk merke som  tester sine produkter på venner istedet for på dyr. Deres bestselgende sett  inneholder Wash Face som skånsomt og effektivt renser huden og Revitalize Face, en antirynkekrem som reduserer rynker og fine linjer samtidig som den tilfører fukt. Til og med de tøffeste gutta trenger litt fukt en gang i blant.

En av våre toppselgere innen parfyme til mann er Dior Sauvage.  Denne Eau de parfum utgaven er en kraftig og frisk duft for menn, samtidig som den er mystiske og sensuell. Krydret og juicy bergamot slynger seg rundt vanilje absolutte. En sikker vinner for den mystiske, høye og mørke drømmemannen.

For den moderne mannen på farten kan vi anbefale Biotherm sitt skincare sett. Dette settet inneholder Biotherm sin bestselgende deodorant til herrer, samt barberskum, rens, dusjsåpe og fuktighetskrem til ansiktet i praktiske reisestørrelser. Settet er pakket i en praktisk mappe som kan brukes om igjen. Dette gjør blant annet turen gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen enklere. Settet er travel retail excklusive, dvs at du får kun kjøpt det hos oss på Tax-free.

Like sikkert som at jenter elsker sjokolade liker gutta lakris. Et sikkert gavetips til han er britiske Bassett’s Liquorice. Et utvalg av forskjellige biter med lakris. Farlig fersk på Tax Free.

Relaterte artikler

Gavetips til tenåringen
Gavetips

Gaver til tenåringen

Tenåringen – behov for oppmerksomhet, selvstendighet, urokkelige meninger og eventyrlyst om hverandre. Ikke fortvil, vi har gavetips til både gutter og jenter. Populære produkter fra kjente merkevarer, favoritt godteriet eller parfymen man bare ha

Gave til besteforeldre
Gavetips

Gave til besteforeldre

Er du på utkikk etter gave til besteforeldre? Hos oss på Tax Free finner du et bredt utvalg av spiselige gaver, deilige SPA-produkter eller den nydeligste håndkrem, hyggelig å gi og hyggelig å få.
Ta turen innom oss når du er på reise!