Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Gavetips til farsdag

Gave til farsdagen

Farsdag er en fin dag å feire far i huset på, enten det er din egen far, eller dine barns far. Vi har et stort utvalg farsdagsgaver som garantert faller i smak, dersom du allerede har brukt opp sokke- og slipskvoten for en stund.

Hvorfor ikke gi far en god duft til farsdag?

Vi har mange gavesett der du får ekstra mye for pengene. Mange menn liker å bruke deodorant som tilhører parfymen de allerede bruker, og i dette settet får du deostick gratis sammen med parfymen. Mr. Burberry er inspirert av klassisk britisk parfymetradisjon. Den er treaktig men har tydelige noter av urter som gjør den elegant og spennende. Den har en moderne vri og er både sofistikert og sensuell. En perfekt duft for den moderne mann.

Gi gavesett med alt han trenger til farsdag

Grooming er i vinden som aldri før, og American Crew er et merke mange menn sverger til. Det blir stadig viktigere for menn å ha gode hud- og hårpleie rutiner, så hvorfor ikke gi et fint gavesett til farsdagen, med alt han trenger? American Crew Acumen Men´s Care Sett inneholder ansiktsrens, ansiktskrem, shampoo og stylingkrem til hår. Det beste av alt er at alle produktene kommer i praktiske reisestørrelser og kan enkelt medbringes i håndbagasjen.

Lakris er en sikker vinner

Like sikkert som at kvinner elsker sjokolade, er det at menn elsker lakris – så hvorfor ikke gi i pose og sekk? Lakrids by Bülow Black Box inneholder lakrisfylte sjokoladekuler dekket i lakrispulver. Med et fint gavesett kan far kose seg med lakris på lørdagskvelden, selv om mor helst vil ha sjokolade. Disse er utrolig god, og det er ganske umulig å spise bare en!

Eksklusiv sjokolade gleder både far og familien

Lindt Assorted Lindor er en tube med pakkede sjokoladekuler fra Lindt. Tuben inneholder sjokolade med smak av hasselnøtt, hvit-, mørk og melkesjokolade. Disse kulene er elsket av hele familien, og er en fin gave når man skal feire noen man er ekstra glad i.

Relaterte artikler

Våre ansattes gavetips på tax free
Gavetips

Våre ansattes gavefavoritter

Vi presenterer noen av våre ansattes gave-favoritter. Vi har et stort sortiment å velge fra og du finner garantert en gave som passer deg og noen du er glad i.

pakkekalender
Gavetips

Lag egen pakkekalender

Personlig pakkekalender er veldig hyggelig å både gi og få. Få fine tips til gaver som passer perfekt til en pakkekalender her.