Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Gavetips til farsdag

Gave til farsdagen

Farsdag er en fin dag å feire far i huset på, enten det er din egen far, eller dine barns far. Vi har et stort utvalg farsdagsgaver som garantert faller i smak, dersom du allerede har brukt opp sokke- og slipskvoten for en stund.

Hvorfor ikke gi far et velduftende sett til farsdag?

 

Vi har mange gavesett der du får ekstra mye for pengene. Rituals er et av vårt mest populære merke når det kommer til gaver. Duftene fra Rituals er basert på østlige tradisjoner. Slik er det også med serien for herrer. Samurai er laget for å gi mannfolka en kickstart på dagen med masse energi. Duften er en herlig blanding av sedertre og bambus og er perfekt til morgenrutinen. Samurai body care settet inneholder dusjskum, kjølende dusjgele, kroppskrem og ansiktsskrubb, alt hva en trenger for en perfekt og energisk start på dagen.

Gi gavesett med alt han trenger til farsdag

Grooming er i vinden som aldri før, og American Crew er et merke mange menn sverger til. Det blir stadig viktigere for menn å ha gode hud- og hårpleie rutiner, så hvorfor ikke gi et fint gavesett til farsdagen, med alt han trenger? American Crew Acumen Men´s Care Sett inneholder ansiktsrens, ansiktskrem, shampoo og stylingkrem til hår. Det beste av alt er at alle produktene kommer i praktiske reisestørrelser og kan enkelt medbringes i håndbagasjen.

Lakris er en sikker vinner

Like sikkert som at kvinner elsker sjokolade, er det at menn elsker lakris – så hvorfor ikke gi i pose og sekk? Lakrids by Bülow Black Box inneholder lakrisfylte sjokoladekuler dekket i lakrispulver. Med et fint gavesett kan far kose seg med lakris på lørdagskvelden, selv om mor helst vil ha sjokolade. Disse er utrolig god, og det er ganske umulig å spise bare en!

Eksklusiv sjokolade gleder både far og familien

Lindt Assorted Lindor er en tube med pakkede sjokoladekuler fra Lindt. Tuben inneholder sjokolade med smak av hasselnøtt, hvit-, mørk og melkesjokolade. Disse kulene er elsket av hele familien, og er en fin gave når man skal feire noen man er ekstra glad i. Grieg Suites er et av vårt nyeste tilskudd innen eksklusiv sjokolade. Et norsk merke utviklet for å hylle Edvard Grieg. Grieg suites masterpiec er en nydelig konfekteske, perfekt som en farsdagsgave. Esken inneholder 13 biter med mørk sjokolade fylt med marsipankrem som inneholder eplemost fra Hardanger. I bunnen av bitene er det et nydelig lag med hasselnougat – ren nytelse!

Relaterte artikler

Gavetrender
Gavetips

Gavetrender

Hos oss finner du gavene til han eller henne, til vertinnen, vennen og konfirmanten. Her får du noen tips om hva som er hot akkurat nå.