Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Gavetips på taxfree

Vi har det travlere enn noensinne, tenk smart og kjøp gavene når du er på flyplassen. En vertinnegave, bursdagsgave, gjensynsgave eller en annen hyggelig hilsen – du finner gaven hos oss.

gavetips

Visste du at vi har over 15000 produkter og de fleste fungerer som gaver? Hadde det ikke vært deilig å få en håndkrem fra Chanel, nydelig parfyme fra Dior eller en spa opplevelse fra Rituals? Uansett når du trenger en gave, du finner den hos oss!

Gave til gutta?

Et populært merke hos gutta er American Crew. Grooming er i vinden som aldri før.  American Crew tilbyr innovative kvalitetsprodukter til mannfolka. Alt fra hårstyling, ansiktspleie, og skjeggpleie.

Spiselige gaver er både populært å gi og få. Eksklusiv sjokolade og favoritt posen av Gott & Blandat finner du  i våre butikkhyller. Husk vi har flere Gott & Blandat varianter enn de du finner på lokalmarkedet.

Tax Free har aldri hatt et så stort ølutvalg som vi har i dag. Her finner du alt fra IPA, Blond, Pils og Ingefærøl. Høsten er tid for inne kos og er dere bedt bort i selskap kan en frisk Prossecco eller en god rødvin være en perfekt gave.

 

Øl  Vin og champagne Søtsaker

 

For all del, glem ikke damene!

Gavetips

De mest populære merkene er blant annet Chanel, Dior og Biotherm. De nyeste makeup lookene, verdens lanseringer av parfymer og nydelig hudpleie. Biotherms mest solgte body lotion Lait Corporal får du til en god taxfree pris hos oss. Følger du med på makeup trendene så vet du at det slippes nye looker flere ganger i året. Dette er veldig populære gaver som fyker ut av hyllene.

Det er et hav å velge i, er du i tvil ta kontakt med en av våre butikkmedarbeidere som gjerne hjelper deg. Hos oss slipper du tenke på åpningstider, vi har alltid åpent så lenge det går fly. Vil du gjøre handelen enda enklere, benytt deg av Klikk & hent.

 

Hudpleie  Makeup  Parfyme

 

Relaterte artikler

Gavetrender
Gavetips

Gavetrender

Hos oss finner du gavene til han eller henne, til vertinnen, vennen og konfirmanten. Her får du noen tips om hva som er hot akkurat nå.

Klikk her for å se Julegavesett fra Taxfree
Gavetips

Julegavesett

Kjøp julegavene når du allikevel er på farten. På Tax Free har vi julegaver som passer under treet. Er du på utkikk etter en gave til han eller henne, eller ønsker du deg en av de flotte kalendergavene frem mot jul? Spør oss, vi gir gjerne tips til gaver som gleder.