Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Gave til besteforeldre

Er du på utkikk etter gave til besteforeldre? Hos oss på Tax Free finner du et bredt utvalg av spiselige gaver, deilige SPA-produkter eller den nydeligste håndkrem, hyggelig å gi og hyggelig å få.
Ta turen innom oss når du er på reise!

Gave til besteforeldre

Til de som har alt

Rituals er et nederlandsk merke med fokus på deilige kroppsprodukter. Nydelige lukter og konsistens gir deg den ekte spafølelsen. Rituals Ayurveda er et hudpleiesett til kropp med frisk duft av indisk rose og mandelolje. Dette settet inneholder Foaming Shower Gel, Hairmist, Body Scrub og Body Cream.

L’Occitane sin håndkrem er en stor favoritt rundt om i hele verden. Kremen inneholder 20% Shea Butter og en blanding av mandler, honning og kokosolje som gir huden ekstra fukt og næring. Håndkremen absorberes lett, og hendene føles myke. Et nydelig produkt for velbrukte hender.

Bestefars favoritt må jo være Heede Bolcher Fyldte Extra Candies.  En krukke med drops, fylt me sjokolade og smak av frukt, peppermynte, karamell og rom. Kan det være et barndomsminne?

Marsipan er vel en sikker vinner som gave til besteforeldre. Anthon Berg Plum in Madeira inneholder nydelige biter med en kjerne av plomme-marmelade og madeira dekt med et lag av mørk sjokolade. Ren nytelse fra Anthon Berg.

Relaterte artikler

Gavetrender
Gavetips

Gavetrender

Hos oss finner du gavene til han eller henne, til vertinnen, vennen og konfirmanten. Her får du noen tips om hva som er hot akkurat nå.

Tenårings gave på Tax Free
Gavetips

Gaver til tenåringen

Tenåringen – behov for oppmerksomhet, selvstendighet, urokkelige meninger og eventyrlyst om hverandre. Ikke fortvil, vi har gavetips til både gutter og jenter. Populære produkter fra kjente merkevarer, favoritt godteriet eller parfymen man bare ha