Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Gave til besteforeldre

Er du på utkikk etter gave til besteforeldre? Hos oss på Tax Free finner du et bredt utvalg av spiselige gaver, deilige SPA-produkter eller den nydeligste håndkrem, hyggelig å gi og hyggelig å få.
Ta turen innom oss når du er på reise!

Gave til besteforeldre

Til de som har alt

Rituals er et nederlandsk merke med fokus på deilige kroppsprodukter. Nydelige lukter og konsistens gir deg den ekte spafølelsen. Rituals Ayurveda Body Care Sett er et gavesett til kropp med frisk duft av indisk rose og mandelolje. Dette settet inneholder foaming shower gel, body scrub, body cream og The Ritual of Ayurveda Candle.

L’Occitane sin håndkrem er en stor favoritt rundt om i hele verden. Kremen inneholder 20% Shea Butter og en blanding av mandler, honning og kokosolje som gir huden ekstra fukt og næring. Håndkremen absorberes lett, og hendene føles myke. Et nydelig produkt for velbrukte hender.

Bestefars favoritt må jo være Malaco sin allsorts liqourice.  Engelsk lakris konfekt i forskjellige farger, former og smaker. En uimotståelig klassiker.

Marsipan er vel en sikker vinner som gave til besteforeldre. Anthon Berg Plum in Madeira inneholder nydelige biter med en kjerne av plomme-marmelade og madeira dekt med et lag av mørk sjokolade. Ren nytelse fra Anthon Berg.

Relaterte artikler

gavetips
Gavetips

Gavetips på taxfree

Vi har det travlere enn noensinne, tenk smart og kjøp gavene når du er på flyplassen. En vertinnegave, bursdagsgave, gjensynsgave eller en annen hyggelig hilsen – du finner gaven hos oss.

Gavetips til tenåringen
Gavetips

Gaver til tenåringen

Tenåringen – behov for oppmerksomhet, selvstendighet, urokkelige meninger og eventyrlyst om hverandre. Ikke fortvil, vi har gavetips til både gutter og jenter. Populære produkter fra kjente merkevarer, favoritt godteriet eller parfymen man bare ha