Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Gave til besteforeldre

Er du på utkikk etter gave til besteforeldre? Hos oss på Tax Free finner du et bredt utvalg av spiselige gaver, deilige SPA-produkter eller den nydeligste håndkrem, hyggelig å gi og hyggelig å få.
Ta turen innom oss når du er på reise!

Gave til besteforeldre

Til de som har alt

Rituals er et nederlandsk merke med fokus på deilige kroppsprodukter. Nydelige lukter og konsistens gir deg den ekte spafølelsen. Rituals Ayurveda er et hudpleiesett til kropp med frisk duft av indisk rose og mandelolje. Dette settet inneholder Foaming Shower Gel, Hairmist, Body Scrub og Body Cream.

L’Occitane sin håndkrem er en stor favoritt rundt om i hele verden. Kremen inneholder 20% Shea Butter og en blanding av mandler, honning og kokosolje som gir huden ekstra fukt og næring. Håndkremen absorberes lett, og hendene føles myke. Et nydelig produkt for velbrukte hender.

Bestefars favoritt må jo være Heede Bolcher Fyldte Extra Candies.  En krukke med drops, fylt me sjokolade og smak av frukt, peppermynte, karamell og rom. Kan det være et barndomsminne?

Marsipan er vel en sikker vinner som gave til besteforeldre. Anthon Berg Plum in Madeira inneholder nydelige biter med en kjerne av plomme-marmelade og madeira dekt med et lag av mørk sjokolade. Ren nytelse fra Anthon Berg.

Relaterte artikler

Julegaver og julekalender på Tax Free
Gavetips

Julegaver og julekalendere

Kjøp julegavene når du allikevel er på farten. På Tax Free har vi julegaver som passer under treet. Er du på utkikk etter en gave til han eller henne, eller ønsker du deg en av de flotte kalendergavene frem mot jul? Spør oss, vi gir gjerne tips til gaver som gleder.

Gave til henne
Gavetips

Gavetips til henne

Enten du er på utkikk etter en gave til din kjære, mamma, svigermor eller en venninne – vi har den perfekte gave til henne.

pakkekalender
Gavetips

Lag egen pakkekalender

Personlig pakkekalender er veldig hyggelig å både gi og få. Få fine tips til gaver som passer perfekt til en pakkekalender her.