Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Den søteste gaven

Den største glede man kan ha – det er sjokolade selvsagt!

 

Sjokolade - den søteste gaven!

Mørk, lys, hard eller myk – sjokolade er en favoritt hos veldig mange, og dermed er det også svaret på alle dine gave-utfordringer i førjulstiden.
Enten du går for en gylden Ferrero Rocher, en eske herligheter fra Anthon Berg, eller vanedannende Fazermint, så kan du være sikker på at gaven faller i smak – bokstavelig talt.
Det er lite som slår følelsen av den aller første biten av favoritt-sjokoladen. Vann i munnen, varme i hjertet og smil som brer seg i rommet. Hvis du har nok til å dele da…

Sharing is caring

I desember er det ofte små sammenkomster – og større selskap – der du føler for å ha med noe til vertskapet. Da kan du trygt velge en god sjokolade. Og til disse anledningene er det fint med noe som kan deles.

Lindt sjokoladeplater kommer nå i en lekker gullfarget innpakning – som setter deg i julestemning allerede før gaven er åpnet. Dumle havner ofte rett i en skål på bordet – og er gjerne borte før du aner. Andre dele-favoritter er Toffifee, Toblerone og After Eight som kan settes rett på bordet.

Og vet du hva det beste er? Sjokolade passer til de fleste aldersgrupper.

 

Til venner i utlandet

Skal du reise ut av landet før jul kan du jo ta med deg Freia’s I Love Norway sjokoladehjerter – en søt gave til venner og familie. De tynne hjertene smelter på tungen og smaker deilig! Bamsemums er en annen norsk favoritt som har en tendens til å spre glede – og muligens litt krangling når posen begynner å bli tom.

 

Sjokolader har også følelser

Å rekke ut hånda for å ta imot en fin sjokoladeeske kan være nok til å ta dagen til nye høyder. Kanskje er det noen du ikke har sett på en stund? Eller en du savner litt ekstra? Kanskje vil du bare spre litt glede på kontoret en dag før jul?

Vis hva du føler med en gjennomtenkt, søt gave. Royal Selection fra Anthon Berg har deilige smaker som er vakkert pakket inn.  Godiva Gold er lekre biter i luksuriøs innpakning. En kjærlighetserklæring i seg selv.

Og selv om Kinderegget har eksistert i mange tiår, er det fortsatt populært hos de minste. Et sikkert valg hvis du skal ha med en liten overraskelse til hele familien.

 

Nytelse

Vi nordmenn elsker sjokolade. Men nyter vi den? På ordentlig?

De som lager sjokoladen legger sjelen sin i en sanselig opplevelse, så kanskje vi bør lære oss å virkelig nyte hver bit.  Kjenne både smak, duft og konsistens og kjenne smilet bre seg over ansiktet, helt uanstrengt. God sjokolade har nemlig den egenskapen. Nesten som magi.

Relaterte artikler