Profil

Favoritter

Handlekurv

Bli medlem

Følg og endre bestillingen din som Tax Free & Me-medlem

+47

Vilkår og betingelser

eller
Logg inn

Bli medlem av Tax Free & Me for å få tilgang til vårt lojalitetsprogram

Logg inn
Fordeler ved å bli medlem
10 % velkomstrabatt
Samle lojalitetspoeng
Få en bursdagsgave
Eksklusive fordeler og tilpassede tilbud

Hjelp

Har du problemer med bestillingen din kan du enten sende en e-post til kundeservice@tax-free.no, snakke med oss på online chat, eller ringe oss på tlf: 948 58 000.

Tax Free butikkene våre er åpne så lenge det går fly. Travel Value butikkene har forskjellige åpningstider. Du kan se de her.

Vi har egne kasser kun for Klikk & hent. Disse er godt merket ved utgangen av butikken. Når du reserverer en vare hos oss vil du motta en bekreftelse på e-post med et kart som viser hentepunktet i din valgte butikk.

Du kan ta med deg en avgiftsfri kvote med alkohol- og tobakk når du har vært i utlandet. For å innføre øl, vin og tobakk må du være 18 år eller mer. Skal du ta med deg brennevin og lignende over 22 prosent, må du være 20 år eller eldre. Under finner du informasjon om hvor mye alkohol, vin og tobakk det er lov å ta med seg hjem fra utenlandsturen. Les mer om kvoten her.

Om oss

Travel Retail Norway (TRN) er et norsk selskap, med norske og tyske eiere. Vi har drevet taxfree-butikker og Travel Value-butikker på Avinors største flyplasser siden 2005. I dag er vi til stede i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Vår viktigste oppgave er å drive ansvarlig salg og god service til reisende på Avinors flyplasser og generere inntekter til Avinor og det norske samfunnet.