Akevitt
Akevitt er et brennevin med røtter i Skandinavia. Hovedråvaren i Norge er potet, mens i andre land brukes også korn. For å kalles "norsk akevitt" må det være brukt minst 95% potet fra Norge i produksjonen. Det kan benyttes flere ulike krydre, men i henhold til norske regler står det spesifisert at frø fra dill og/eller karve skal være hovedkrydrene. Det finnes både blanke og fatlagrede akevitter. En akevitt kan nytes alene, til drinker som f.eks. Fjellbekk eller til ulike typer sjømat eller kjøtt.

Du er for øyeblikket på "Akevitt" kategorisiden med 10 produkter og 1 valgt filter
Product list
10 produkter med 1 filter
- 85 NOK113 NOK /l
- 79 NOK105 NOK /l
- 89 NOK119 NOK /l
- 89 NOK119 NOK /l
- 89 NOK119 NOK /l
- 49 NOK70 NOK /l
- 65 NOK87 NOK /l
- 75 NOK100 NOK /l
- 85 NOK85 NOK /l
- 69 NOK69 NOK /l













