Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Slik velger du riktig mascara

Er det volum du vil ha, eller lengde og separasjon. Vi har noe til enhver. Les om hvordan du velger mascaraen som passer deg og dine vipper.

Mascara på taxfree

Hva som er den beste mascaraen er et evig mysterium for kvinner flest. Det finnes nemlig ikke bare en mascara der ute som er den perfekte for alle oss som bruker dette vidunderproduktet mer eller mindre hver dag. Velg mascara ut ifra hvilken vippetype du er født med.

Mascara brukes til å ramme inn, åpne og forstørre øynene 

Er du en av de som føler deg naken uten mascara? Du er ikke alene! Vi bruker sminke på øynene for å ramme inn, åpne og forstørre øynene våre. Jo mer volum du har på øyevippene jo mer definerer du øynene. Velger du en mascara som får vippene dine til å peke ut og opp virker øynene dine større. 

Tre naturlige vippetyper vi er født med  

Noen av oss er født med mange vipper som sitter tett i tett. Disse vippene er som regel litt korte, men sterke og tykke. Her anbefaler vi en mascara som separer, buer vippene og gir lengde. Volume Effet Faux Cils Mascara Curler fra YSL gir denne effekten. Dette kvalitetsproduktet er beriket med olje fra bambus, valnøttblader og kokosnøtt. 

Om du har lange vipper som strekker seg oppover sitter de gjerne ikke like tett og hver vipp i seg selv er noe tynnere. Da trenger du en mascara som bygger volum. Den vil gjøre hver vipp tykkere slik at det ser ut som du har flere vipper enn det du egentlig har. Sjekk ut Lancôme sin Monsieur Big Mascara. Den gir masse volum og vippene får et mykt uttrykk som holder seg hele dagen. Den store børsten er lett å bruke og mascaraen glir enkelt på. 

Føler du at du har både få og korte vipper trenger du en mascara som hjelper deg med både lengde og volum! Det er flere mascaraer å velge mellom, velg gjerne en lettere variant som med fordel har en gummikost. De kraftigste mascaraene kan fort klumpe seg og tynge vippene dine. Dior sin Iconic Mascara har gummikost som gir både lengde og volum i tillegg til at den separer vippene dine.  

1 produkt

Korte, tykke og sterke vipper

1 produkt

Lange tynne vipper

3 produkter

Korte og få vipper

1 produkt

Vannfast mascara