Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Reis smart – husk reisestørrelser

Reisestørrelser lar deg ta med din favorittkrem eller hårprodukt igjennom sikkerhetskontrollen. Se noe av vårt reisestørrelseutvalg til både hår og hud her.

reisestrørrelse på taxfree

Stort utvalg av reisestørrelser

Lyst til å la den store kofferten bli hjemme? Da er det veldig lurt å ha med seg reisestørrelser eller travel size produkter på dine mest brukte hygieneartikler. Hos oss på Tax Free har vi et stort utvalg av reisestørrelser. Om det er shampoo i reisestørrelse eller annen hudpleie så sjekk utvalget hos oss neste gang du skal ut å fly. Vi på Tax Free kan tilby alt fra makeup til kropps- og ansiktspleie i reisestørrelse. De fleste av våre butikker har egne områder der vi har samlet alle våre reisestørrelser. Dette gjør det enkelt for deg å finne dine favoritter. Hendige reisestørrelser er kjekt å ha når du har latt kofferten blitt hjemme eller ønsker en miniversjon av favorittproduktet i vesken din.

Hvor mye kan du ta med deg igjennom sikkerhetskontrollen?

I utgangspunktet har man ikke lov til å ha med noe flytende gjennom sikkerhetskontrollen. Men det finnes noe unntak. Forpakningen kan ikke være større enn 100 ml, dette gjelder selv om forpakningen ikke har fullt innhold. Alle forpakninger må passe i en 1-liters pose per reisende. Alt som er flytende, smørbart eller i gassform regnes som væske. Eksempler på dette er deodoranter, barberskum, tannkrem og lipgloss. Med så mange lover og regler å forholde seg til er jo skjønnhetsprodukter i reisestørrelse genialt! Her er et lite utvalg av favorittene på våre Tax Free butikker.

1 produkt

Travel Size til kropp

1 produkt

Travel Size til ansikt

2 produkter

Ansiktsmasker i reisestørrelse

1 produkt

Kjekt på reisen

1 produkt

Makeup reisestrørrelser

1 produkt

Travel Size til hår