Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

My Clarins – Vegansk hudpleie for deg under 30 år

Etter mange års forskning har Clarins utviklet en vegansk hudpleieserie der ingrediensene er nesten 90% fra naturen. Serien heter My Clarins og er designet for kvinner under 30 år.

My Clarins på Taxfree

Hovedingrediensene er blant annet kokosnøttvann, alperose ekstrakt og acerola frø. My Clarins kan brukes hver dag uansett hudtype og natur. Produktene i serien er fulle av sunne og naturlige ingredienser, de kan brukes hele dagen og gir en glad og fornøyd hud. I følge Clarins har det har aldri vært enklere å få en frisk og feilfri hud.  

Når skal jeg bruke My Clarins produktene?

Re-Boost kremene er fine å bruke om morgenen. Det er viktig å starte dagen med å gi huden din energi til å holde tritt med ditt tempo gjennom en lang og aktiv dag. En tørr hud vil se tam ut med en grov hudstruktur, det er derfor viktig å smøre seg uansett hudtype. My Clarins har tre fuktighetsgivende kremer for å dekke ditt daglige behov.

Reboost forfriskende hydrating cream 

Reboost matifying hydrating cream 

Reboost komfortabel hydrerende krem 

Det perfekte produktet for natten er Re-Charge Relaxing sleep mask. Mens du sover søtt arbeider blant annet huang qi ekstrakter med å fjerne smuss, forurensing og annet avfall fra huden din. Du våkner opp til en strålende og glødende hud. 

Det finnes også flere My Clarins produkter du kan bruke både morgen og kveld. Re-move Micellar Cleansing milk og Re Move Rensende Cleansing Gel er renseproduktene i serien. Disse produktene er perfekte til en rask rens på morgenen eller for å fjerne sminken på slutten av dagen før du klargjør deg for en god natts søvn. Re-fresh hydrating beauty mist kan brukes gjennom hele dagen. Perfekt å ha i vesken for en rask oppfriskning når du måtte trenge det. 

To perfekte spesialprodukter

My Clarins har også utviklet to spesialprodukter som kan brukes når som helst og hvor som helst. Pore-Less Blur and Matte stick tar vekk porer og glinsende hud på et blunk. Sticken absorberer den overflødige oljen og holder huden matt resten av dagen. Passer alle hudtyper og brukes ved behov.  Clear-out targets imperfections er en SOS behandling som tørker ut og minimerer akneutbrudd. Den grønne geleèn er dermatologisk testet og har en medisinsk inspirert duft. Sunn og glad hud har aldri vært enklere. 

Se flere produkter fra Clarins her

2 produkter

Behandle porer og akne