Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Vi er Miljøfyrtårnsertifisert

Tax Free Norway er sertifisert som Miljøfyrtårn. For å bli sertifisert må bedriften oppfylle strenge krav til miljøvennlig drift. Hos oss er det spesielt innenfor innkjøp, HMS, arbeidsmiljø, transport, avfallshåndtering og energiforbruk vi kan gjøre en forskjell. Vi jobber kontinuerlig for å optimalisere driften og bli mer miljøvennlige og har satt oss mål innenfor disse områdene.

Når vi nå har blitt godkjent som Miljøfyrtårnbedrift, er det et kvalitetsbevis på at vi jobber godt og systematisk med å redusere effektene vår drift har på miljøet. Dette er vi veldig stolte av. For oss har det vært en lærerik og spennende prosess der vi i felleskap har jobbet for å bli en grønnere bedrift. Med god lagånd og engasjement har hele bedriften involvert seg for å se hvilke tiltak vi kan iverksette.

Vi jobber med avfallssortering, reduksjon av emballasje, og reduksjon i energiforbruket. Vi ser på hvordan vi kan bidra til å minske utslipp ved transport, og ikke minst jobber vi med hva vi som ansatte kan gjøre i hverdagen for å bidra til et bedre miljø.

Med denne sertifiseringen har vi startet veien til å virkeliggjøre visjonen vår, «å være verdens mest ansvarlige taxfree til glede for reisende til og fra Norge».

Tax Free er miljøfyrtårnsertifiserte

Hva er Miljøfyrtårn?

Miljøfyrtårn- ordringen driftes av Stiftelsen Miljøfyrtårn. Det er et anerkjent verktøy for sertifisering og miljøledelse. Et effektivt verktøy som hjelper bedrifter til å skape en bærekraftig virksomhet.

Målet med sertifiseringen er å bidra til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål. Sertifiseringen er anerkjent av myndighetene og godkjent som miljødokumentasjon i anbudskonkurranser.

Eu har også anerkjent Miljøfyrtårn som den første nasjonale ordringen i Europa.

Les mer om Miljøfyrtårn her.