Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Ønskelisten

Opprett en ønskeliste ❤ for Klikk & Hent til din neste flyreise, eller send en ønskeliste til en venn på farten! Du kan lagre og endre ønskelisten din om du har registrert deg og logger inn.

Slik gjør du

  1. Finn et produkt du vil legge til ønskelisten
  2. Klikk på produktet og velg «Legg i ønskeliste»
  3. Du finner ønskelisten ved å klikke på hjertet ❤ i navigasjonen i toppen av siden, eller ved å følge linken «Gå til din ønskeliste».
  4. Herfra kan du dele listen som link, på SMS eller e-post. Du kan også laste ned listen i pdf-format.
  5. Er du registrert kan du spare en eller flere forskjellige ønskelister og gi de passende navn.
  6. Ønskelisten kan enkelt gjøres til en Klikk & hent-bestilling. Du velger selv om du vil bestille hele listen eller utvalgte produkter.

Ta med ønskelisten i butikken
Ta med deg listen på SMS, e-post eller en link som du kan nå via din telefon. Kontakt en av våre medarbeidere og vi hjelper deg med å finne frem produktene på din liste.

Spar favorittene dine til neste flyreise
Finner du produkter du liker kan du spare de i en ønskeliste som enkelt hentes frem igjen når du skal ut å reise. Du kan bruke dele-funksjonen å sende listen til deg selv eller registrere deg og spare den på din profil.

Gjør ønskelisten til en Klikk & hent bestilling
Ønskelisten kan enkelt gjøres til en Klikk & hent-bestilling. Du velger selv om du vil forhåndsbestille hele listen eller kun utvalgte produkter fra listen. Bestiller du Klikk & hent pakker vi varene for deg og du går rett til eget utleveringspunkt og betaler når du henter.

Del listen med familie og venner på reise
Skal du ikke selv ut å reise, men kjenner noen som er på farten? Del din ønskeliste med familie og venner slik at de kan se hva du ønsker deg fra Tax Free. Tips de gjerne om at det er enkelt å forhåndsbestille på Klikk & hent.