Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Handle på Tax Free

Hos oss kan du handle varer innen parfyme, kosmetikk, alkohol, tobakk og sjokolade. Du kan handle både på avgang og ved ankomst.

Hvem kan handle hos oss

Hvem kan handle hos oss

For å kunne handle hos oss må du ha gyldig flybillett/boardingkort. Flybillett/boardingkort brukes utelukkende for å kontrollere at du har rett til å handle varer hos oss.

 

Forhåndsbestill med Klikk & Hent

Klikk & hent

Når du skal fly til eller fra Gardermoen, Værnes, Flesland, Sola og Kjevik kan du forhåndsbestille dine favoritter i nettbutikken.

Klikk & hent er en tjeneste spesielt utviklet for å gjøre det enklere, raskere og mer behagelig for deg å handle hos oss. Vi pakker – du henter bestillingen i egen kasse på flyplassen. Enklere blir det ikke!  Les mer om Klikk & hent her

Pant

Pant

For enkelte av våre produkter vil det legges til pant. Dette gjelder kun for produktet som bringes inn i Norge.

Alle bokser og flasker med pantemerke kan pantes. Når du panter får du tilbake pantebeløpet du betalte da du kjøpte produktet. Flasker og bokser uten pantemerke, som glassflasker, kan ikke pantes.

Plastposer

Plastposer

Fra 1. mai 2019 vil prisen på plastposene på lufthavnene være to kroner. Dette gjør vi for å få ned unødvendig bruk av plastposer. Vi håper du kan hjelpe oss ved å bruke posen flere ganger, ta gjerne med et handlenett når du handler hos oss.

50 øre går til Handelens Miljøfond, som er et spleiselag for å redusere plastforsøplingen i Norge. Resten av overskuddet går til Avinors miljøfond og øremerkes tiltak i regi av Avinor med partnere.