Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk for din reise Velg butikk Velg butikk
Husk å velge riktig flyplass og butikk før du bestiller

Vilkår for medlemskap i Tax Free & Me

Sist revidert 27. august 2019

Eier, operatør og datakontroller av lojalitetsprogrammet Heinemann & Me er Gebr. Heinemann SE & Co. KG, Koreastraße 3, 20457 Hamburg, HRA 15017, VAT ID no: DE118908680, heretter referert til som «Gebr. Heinemann».

(Heinemann & Me)-programmet i Norge har navnet Tax Free & Me.  Forvaltningen av programmet Tax Free & Me skjer på vegne av Gebr. Heinemann og behandles av Travel Retail Norway AS, Postboks 223, 2061 Gardermoen, organisasjonsnummer 887 209 812, heretter referert til som «TRN». I denne forbindelse fungerer TRN som databehandler.

1. Anvendelse, registrering

a) Ved å bli medlem i Tax Free & Me lojalitetsprogrammet aksepteres disse generelle vilkår for medlemskapet.

For å registrere deg som medlem i Tax Free & Me må du først registrere deg som kunde og godta vilkår for kundekonto på taxfree.no. En verifisert gyldig e-postadresse er obligatorisk. For enkel identifikasjon i kassen ber vi også om at det oppgis et gyldig mobiltelefonnummer.

b) Medlemskap i Tax Free & Me-programmet er gratis og tilgjengelig for alle personer over 18 år.

c) Etter registrering vil du motta et eget medlemsnummer og link til elektronisk identifikasjon (kode til wallet på telefon). Ved kjøp i våre butikker kan du identifisere seg ved å vise til medlemsnummer, vise elektronisk kode i wallet for skanning i kassen eller ved å oppgi registrert mobiltelefonnummer. I nettbutikken til TRN kan du til en hver tid logge inn på Min side og hente ut dine registrerte data.

d) Alle tjenester, tilbud, kampanjer og andre aktiviteter relatert til Tax Free & Me-programmet forholder seg til vilkår for kundekonto samt disse generelle vilkår for medlemskap.

2. Innhold i Tax Free & Me-programmet

2.1 Felles prinsipper for rabatter

TRN, og når relevant, TRNs samarbeidspartnere, tilbyr medlemmer et utvalg av tilbud og rabatter i Tax Free & Me-programmet. Hvis ikke eksplisitt forklart på andre måter, er alle rabatter underlagt følgende; rabatter gitt av TRN/Gebr. Heinemann eller deres samarbeidspartnere kan variere fra en lokasjon til en annen, og kan være tilgjengelig bare i en begrenset periode. I spesielle tilfeller kan rabatter være knyttet til betingelser som må oppfylles. Rabatter blir gitt til hvert enkelt medlem og er personlige, de kan derfor ikke overføres til en tredjepart. TRN og/eller deres samarbeidspartnere vil varsle medlemmer på forhånd om tilgjengelige rabatter og tilhørende betingelser på en egnet måte (elektronisk kommunikasjon). Rabatter blir kun gitt ved identifisering av medlemskap ved kjøp (mobilnummer, wallet eller medlemsnummer).

2.2 Rabatt ved første kjøp som medlem og fødselsdagsgave

Etter registrering av medlemskap i Tax Free & Me får du en engangs velkomstrabatt til ditt første kjøp som medlem. Rabatten kan benyttes i alle våre butikker. Størrelse på rabatten settes av TRN og kan variere. TRN kan også ekskludere utvalgte produkter fra tilbudet, for eksempel produkter med allerede redusert pris eller produkter som er rabattert i forbindelse med andre kampanjer og tilbud, eller spesielle typer produkter som tobakk eller drikkevarer. Rabattkoden kan være ugyldig i utvalgte flyplasser og land. TRN vil ha all oppdatert informasjon om restriksjoner så vel som verdien på velkomstrabatten tilgjengelig på nettsidene (taxfree.no/lojalitet).

Alle Tax Free & Me-medlemmer mottar en fødselsdagsgave i form av en verdikupong, gave eller tilsvarende. Du mottar gaven på fødselsdagen du har registrer på Min side. Du vil motta en e-post med informasjon om gaven fra Gebr. Heinemann. Denne e-posten er en betingelse for medlemskap, og sendes deg uavhengig om du velger å ikke motta markedsføring (valgt på Min side).

For å benytte fødselsdagsgaven trenger du kun å identifisere deg ved kjøp og kasserer aktiverer verdikupong/rabatt/gave på ditt kjøp. TRN kan endre type og vilkår for fødselsdagsgave, inkludert og uten begrensninger, verdi på gaven og restriksjoner med tanke på bruk og med fremtidig effekt. TRN vil på forhånd informere om nye vilkår i form av elektronisk kommunikasjon (e-post og på egne nettsider, taxfree.no).

2.3 Andre tilbud og kampanjer

Når du handler fra TRN/Gebr. Heinemann eller våre samarbeidspartnere, vil du som Tax Free & Me-medlem kunne motta tilleggsrabatter i forbindelse med kampanjer knyttet til et bestemt tidsrom og/eller sted. Bruk av disse kampanjene kan være regulert av spesielle betingelser og vilkår. Rabatter til medlemmer i forbindelse med denne typen kampanjer kan involvere reduksjon i pris, spesielle servicetilbud, tilbud om informasjon, deltagelse i trekninger eller tilsvarende fordeler. Tilbudene kan være knyttet til betingelser, for eksempel kjøp over en viss sum eller andre parametere. Slike tilbud kan også variere mellom direkte rabatter på inneværende kjøp eller en fremtidig verdi knyttet til et neste kjøp. Tilbudene kan også være gitt av TRNs samarbeidspartnere som typisk er forbundet med en flyreise. Medlemmer har ikke krav på spesielle rabatter eller fordeler. Typen medlemstilbud, så vel som betingelsene for bruk, bestemmes av TRN/Gebr. Heinemann. TRN og/eller samarbeidspartnere vil informere medlemmer om tilgjengelige tilbud og tilhørende betingelser gjennom elektronisk kommunikasjon (e-post og på våre nettsider, taxfree.no).

Alle Tax Free & Me-medlemmer som har opparbeidet lojalitetspoeng (Collect Me) mottar informasjon om sin verdikupong fra Gebr. Heinemann. Denne e-posten er en betingelse for medlemskap, og sendes medlemmer uavhengig om du velger å ikke motta markedsføring (valgt på Min side).

3. Endringer på vilkår for medlemskap og fordeler

Som medlem i Tax Free & Me kan du gå til www.taxfree.no og logge inn på Min side. Her finner du dine samtykker og registrerte opplysninger.

Selv om du velger å ikke motta markedsføring fra TRN, vil vi fremdeles kunne sende deg informasjon av betydning for medlemskapet (som f.eks. endringer i medlemsvilkår) så lenge du er medlem.

TRN/Gebr. Heinemann forbeholder seg retten til å endre generelle vilkår for medlemskap i Tax Free & Me med fremtidig effekt, spesielt hvis dette er nødvendig for å forbedre service, hindre misbruk eller for å være i tråd med gjeldende lovverk. Medlemmer vil bli varslet om alle endringer i vilkår for medlemskap, skriftlig via elektronisk kommunikasjon. Dersom medlemmer ikke har innvendinger til varslede endringer og melder inn disse innen seks, 6, uker fra dato de mottar varsel eller benytter sitt medlemskap etter denne tidsperioden, vil endringer i vilkårene for medlemskap anses å ha blitt akseptert. Varsel om endringer i vilkårene for medlemskap vil også inneholde veiledning om medlemmers rettigheter til å protestere på endringer og konsekvenser ved ikke å godta endringer. TRN/Gebr. Heinemann har rett til å endre eller avslutte Tax Free & Me-programmet med gyldig grunn.

4. Avslutte medlemskap, endringer, informasjon

Du kan kan når som helst og uten varsel avslutte ditt medlemskap. TRN kan avslutte medlemskap på slutten av året dersom varsel om dette er mottatt med tre, 3, måneders varsel. Retten til å avslutte medlemskap med god grunn er uberørt av dette. Hvis du ønsker å si opp ditt medlemskap gir beskjed om dette skriftlig på e-post til kundeservice@tax-free.no eller via telefon til +47 94 85 80 00. TRN sender skriftlig bekreftelse på at medlemskapet er slettet via elektronisk kommunikasjon (e-post, SMS).

Dersom du på oppsigelsestidspunktet allerede har benyttet fordeler tilknyttet Tax Free & Me-medlemskapet, men ikke har kvalifisert deg til nye rabatter, vil dut ikke ha krav på rabatter i forbindelse med avsluttet medlemskap, med mindre dette er spesielt beskrevet i vilkårene for de fordeler som er benyttet. Hvis du på oppsigelsestidspunktet er i besittelse av rabatter, tilbud eller kampanjer knyttet til Tax Free & Me-medlemskapet som kan benyttes i fremtiden, det være seg gavekort osv. kan disse benyttes i innen utgangen av samme kalenderår som oppsigelsen er levert. Dersom bruk av nevnte rabatter, tilbud og kampanjer krever et identifisert Tax Free & Me-medlemskap, kan du be om at TRN utsteder tilsvarende rabatter, tilbud eller kampanjer som ikke krever identifisering av medlemskap.

Vi ber om at endringer i navn, adresse eller e-postadresse oppdateres på Min side, eller at du sender skriftlig beskjed til kundeservice@tax-free.no eller varsler kundeservice på telefon +47 94 85 80 00 for hjelp med slike endringer.  Da kan du fortsette å motta informasjon om fordeler knyttet til Tax Free & Me-medlemskapet.

Av hensyn til sikkerhet, vil forespørsler om informasjon om medlemmer kun bli besvart hvis mottatt i skriftlig form.

5. Samtykke til bruk av personalia

5.1 Markedsanalyser

Personlige data gitt av medlemmer, så vel som kjøpshistorikk innsamlet i forbindelse med medlemskap i Tax Free & Me-programmet (data fra kvittering, dvs. betalingsmetode, kundenummer, dato, sted, produkter, sum), fordeler benyttet av medlemmet, der det er aktuelt bruk av partnermedlemskap og om medlemmers bruk av tilbud og kampanjer, blir samlet inn og brukt av TRN/Gebr. Heinemann i forbindelse med markedsanalyser. Ved å bli medlem i Tax Free & Me-programmet (seksjon 1.a. på denne siden) gir medlemmer samtykke til slik bruk av personalia i henhold til vilkårene i personvernerklæringen som skal gis på registreringstidspunktet. Med mindre medlemmer samtykker til slike analyser og bruk vil medlemmer dessverre ikke kunne delta i Tax Free & Me-programmet.

5.2 Markedsføring

Informasjonen referert til i det foregående avsnitt (seksjon 5.1.) vil bli brukt av TRN/Gebr. Heinemann for å markedsføre produkter, kampanjer og tilbud.

5.3 Databehandling og sikkerhet

Data blir behandlet og brukt eksklusivt av TRN/Gebr. Heinemann og våre partnere i den hensikt å tilby tjenester og tilbud i forbindelse med Tax Free & Me-programmet: data blir ikke overført til tredjepart. Ved skriftlig henvendelse, sender vi deg oversikt over data vi har lagret i om deg og medlemskapet i Tax Free & Me. Dersom vi i spesielle tilfeller har lagret feil eller ukorrekt data om deg, på tross av vår våre rutiner for å sikre at data er nøyaktige, fullstendige og oppdatert, vill vi straks rette slike feil ved henvendelse.  Se forøvrig vår personvernerklæring.

6. Lovverk

Disse generelle vilkår for medlemskap, og alle rettigheter og forpliktelser mellom TRN/Gebr. Heinemann og medlemmer i forbindelse med Tax Free & Me-programmet er underlagt lovverket til «Federal Republic of Germany». Lovbestemmelser som gjelder obligatorisk forbrukerbeskyttelse i landet medlemmet har sitt bosted, forblir upåvirket.