Alle produkter

Alle kategorier

Populære kategorier

Inspirasjon & guider
Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Vilkår for kundekonto på tax-free.no

Sist revidert 13. juni 2018

1. Registrering av konto på tax-free.no

Når du ønsker å gjøre en forhåndsbestilling på tax-free.no (Klikk & hent-bestilling) må du registrere en kundekonto og aksepterer med dette samtykkevilkårene og disse medlemsvilkårene. En kundekonto er nødvendig for at du skal kunne administrere dine samtykker knyttet til tjenestene på tax-free.no og fra TRN (Travel Retail Norway AS) og Gebr. Heinemann.

I personvernerklæringen kan du lese om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

En kundekonto gir deg tilgang til tjenester som forhåndsbestilling (Klikk & hent) på tax-free.no for henting i våre butikker, Duty Free, Travel Value og Travel Value Fashion, på flyplassene OSL (Oslo Lufthavn Gardermoen), BGO (Bergen Lufthavn Flesland), SVG (Stavanger Lufthavn Sola), TRD (Trondheim Lufthavn Værnes) og KRS (Kristiansand Lufthavn Kjevik).

 

2. Min side

Med en registrert kundekonto kan du gå til tax-free.no og logge inn på Min side. Her finner du dine samtykker og registrerte opplysninger i tillegg til informasjon om tidligere kjøp.

Du kan enkelt administrere egne samtykker til for eksempel nyhetsbrev og endre dine personlige opplysninger som etternavn og e-postadresse. Ønsker du å endre lagrede opplysninger som du ikke kan gjøre selv på Min side, må du ta kontakt med vår kundeservice.

3. Å si opp en kundekonto

Du kan enkelt si opp din kundekonto på tax-free.no og Min side. Logg inn på ordinær måte og velg «Slett meg» nederst på siden. Alle dine registrerte opplysninger blir da slettet fra alle våre arkiv.

Ved brudd på våre medlemsbetingelser, misbruk av tjenester eller annet mislighold forbeholder TRN seg retten til å si opp en kundekonto med øyeblikkelig virkning.

Ved endring i vilkår som krever aktivt samtykke, og der medlem ikke ønsker å gi fornyet samtykke, forbeholder TRN seg retten til å si opp kundekonto med tre, 3, måneders varsel. Dette gjelder også dersom TRN beslutter å avvikle sine tjenester tilknyttet kundekonto.

Dersom en kundekonto forblir inaktiv over tid, det vil si vi har ikke registrert aktivitet knyttet til en kundekonto i en periode på to, 2, år (logget inn, åpnet e-post, mottatt forhåndsbestillinger m.v.) vil kundekonto blir deaktivert/slettet.

5. Kontroll av flybillett/boardingkort

For å kunne handle hos oss må du ha gyldig flybillett/boardingkort. I forbindelse med henting og betaling av forhåndsbestilling på tax-free.no (Klikk & hent) vil du bli bedt om å fremvise gyldig flybillett/boardingkort. Flybillett/boardingkort brukes utelukkende for å kontrollere at du har rett til å handle varer hos oss.

6. Endring av personopplysninger

Du er selv ansvarlig for å melde i fra om eller endre navn, e-post og andre opplysninger du har gitt oss, så snart du har mulighet. Trenger du hjelp med noe av dette kan du ta kontakt med vår kundeservice (kundeservice@tax-free.no eller telefon +47 32 23 09 00) så hjelper de deg.

7. Force majeure

Skulle det oppstå en situasjon som TRN ikke med rimelighet kan unngå eller overvinne følgene av og som hindrer TRN fra å oppfylle sine forpliktelser etter denne avtalen så som i forbindelse med registrering av kundekonto, forhåndsbestilling eller uttak av verdibevis ved kjøp av produkter/tjenester, og hendelsen utenfor TRNs kontroll, opphører TRNs forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer.

8. Endring av medlemsbetingelser

TRN (og partnere) kan endre medlemsbetingelser for kundekonto. Slike endringer vil bli kommunisert på tax-free.no og eventuelt på e-post. Varselets lengde vil bli fastsatt av TRN ut fra endringens betydning. Skulle du være uenig i en endring TRN gjør kan du melde deg ut med øyeblikkelig virkning.

9. Disposisjonsrett til kundekonto

Kundekonto kan ikke overdras til tredjepart eller brukes av andre enn den registrerte.

10. Overdragelse av avtalen

TRN forbeholder seg retten til å helt eller delvis overføre sine rettigheter og plikter overfor deg til et annet selskap som skal drive kundekonto-ordningen videre.

En slik overdragelse og detaljene den omfatter vil blir informert om på tax-free.no og per e-post.