Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Perfect gift

Finn de perfekte gavene hos oss, Norges største gavebutikk!

Perfect gift

Som Norges største gavebutikk har vi et hav av flotte praktiske, luksuriøse og fine gaver.  Vi har mer enn 1200 dufter å velge mellom til både han og henne. Er din Perfect gift en maskara fra Dior eller en krem fra Chanel så finner du hele utvalget av ditt favoritt merke hos oss. Ønsker du kanskje gi bort et deilig body sett fra Rituals? Perfekt til en venninne eller som vertinnegave.

Hva med en liten belønning til deg selv? Sjekk ut vårt store utvalg innenfor reisestørrelser da vel. PS: vi har også fått inn små søte makeup produkter i reisestørrelse.

Alle elsker sjokolade, vi også!

Alle elsker sjokolade, vi også! Og vi har alle de kjente merkevarene til gode taxfree-priser. Du finner også de mer luksuriøse merkene som Godiva, Anthon Berg og Ferrero.  Perfekte gaver og er du heldig får du kanskje smake på godbitene selv.

I våre Travel Value og Duty Free butikker trenger du ikke å stresse, vi har åpent så lenge det går fly! Velkommen inn for en hyggelig handel, enten om det er en gave til deg selv eller noen du er glad i.

Relaterte artikler