Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger
Smartklokker og hybris smartklokker
11 januar, 2018

Nyhet! Vi har fått inn smartklokker

Hvem ønsker ikke en lekker og elegant klokke som samtidig tilbyr det nyeste innen teknologi? Vi har fått inn smartklokker og hybrid smartklokker fra merkene Skagen, Emporio Armani, Michael Kors og Fossil.  Merkene er bevisste på å opprettholde sitt elegante design og den gode kvaliteten, men samtidig kombinere det med moderne innovasjon.

Ren smartklokke eller hybrid smartklokke?

Markedet bugner over av smartklokker, så hva gjør at dette er nytt?

Jo, utseende av smartklokkene ikke har vært i hovedfokus før, men det har de store klokke-leverandørene nå endret. Det er 2 forskjellige typer klokker, smartklokke og hybrid smartklokke. Hva er forskjellen på disse typene? Og hvilken type skal man gå for?

Smartklokke har en stor og flott touch-skjerm hvor man kan velge mellom ulike stiler på urskiven. Denne er tilkoblet nett hele tiden, samt har varierende lagringsplass. Hybrid smartklokkene er klokker med tradisjonelt urverk som har smarte funksjoner innebygd.

Begge typer klokker kan måle blant annet antall skritt, puls, tilbakelagte kilometer i løpet av dagen, søvnkvalitet, vanninntak osv. Hybrid klokkene vibrerer når du mottar en melding via telefonen din. I tillegg kan du styre hvem du ønsker å motta meldinger fra. Det samme kan du på smartklokkene, men i tillegg til å vibrere kan man lese og svare på meldinger.

Klokkene oppdaterer automatisk riktig tid og dato, den endrer seg også når du er en en annen tidssone. For deg som liker å reise er dette helt genialt. Klokken justerer automatisk inn endring av sommer eller vinterstid. Med bare et tastetrykk kan du også se hva klokken er i en annen tidssone.

Smartklokke med operativsystem

Den største forskjellen på smartklokke og hybrid klokke er muligheten til å installere apper. Installering av apper krever et operativsystem, og smartklokkene er kompatibel med både iOS® og Android ™ -telefoner, og drives av Android Wear ™ 2.0. Smartklokkene lades opp av medfølgende magnetiske lade-kabel.

I motsetning til de rene smartklokkene, har ikke hybrid klokkene innebygd touch-skjerm man kan navigere seg rundt på. Hybrid klokkene kobles opp mot egen app på telefonen og drives av vanlige klokkebatterier.

Du finner disse klokkene i våre Travel Value og Travel Value Fashion butikker.