Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Crazy Lazy Summer

Sommeren er her og vi er alle klare for sol og varme dager!

Gjør deg klar for sommerens eventyrer! Sommeren byr for mange på en tid med sol, bad og sand mellom tærne. For andre er det gode sko, sekken på ryggen og solbriller på flotte turer i fjellet, eller kanskje det er storbylivet som venter. Uansett hva du skal bruke din sommer på trenger huden beskyttelse, nemlig solbekyttelse. Solbekyttelse er viktig for å bevare huden, kroppens største organ, og det trenger derfor masse pleie og kjærlighet for å fungere optimalt. Les mer om solbeskyttelse her.

Biotherm sine solprodukter beskytter samtidig som de tilfører rikelig med fuktighet. Vi har tatt frem våre favoritter fra merket, med en god blanding av kremer til ansikt og kropp med forskjellige SPF har du nok å velge mellom. Husk også After Sun, smør den på med en gang du forlater sola. Så stopper du brenningsprosessen.

Sommer, sol og late dager

Sommeren er også tiden for å slappe av og hente inn ny energi. Nyte en god bok, mens man koser seg med Gott&Blandat eller din favoritt pose fra Haribo. Glede seg over at man kan gå uten sminke. Det eneste du trenger er Clarins Instant Light Lip Perfector på leppene for å få nok fuktighet.

På sommeren kan gjerne håret blitt glemt, eller forsømt. Det blir utsatt for mye sol, og saltvann som gir slitasje. Derfor anbefaler vi Moroccanoil sitt Hydrating Travel Set og nyheten American Crew Travel Grooming Set. Begge er perfekte på reise. Alle produktene i pakkene kommer i en handy størrelse, og det er et sett til dame og et til herre.

PS: Husk Extra tyggis for de sene nattetimene.

For å gjøre reisen enda enklere forhåndsbestiller du dine favoritter med Klikk & hent, deretter henter du de ferdigpakket i egen disk når du ankommer flyplassen.

Relaterte artikler