Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Kjøp 2 Boss-parfymer – FÅ gave

Fotball-VM står for tur og ingen ringere enn Boss Parfums lanserer en helt egen limited edition parfyme The Boss Bottled United til VM. Basert på den populære originale The Boss Bottled vil denne bli sommerens favoritt!

Boss Bottled United

Boss + Fotball VM = Sant

Med 4 fantastiske fotballspillere i ryggen feirer Boss Parfums den individuelle veien til suksess. Julian Draxler, Philippe Coutinho, Harry Kane og Alvaro Morata, en ving, en midtbanespiller, en angrepsspiller og en spiss som alle har hver sine viktige roller på banen. Fire menn som omfavner det å være en mann i dag. Menn som realiserer sine drømmer ved å stå støtt og tro på hvem de er. Uansett hva!

The Boss Bottled United Parfyme

Boss Parfums lanserer en limited edition parfyme i forbindelse med Fotball-VM. Den perfekte duften til han som handler ut ifra lidenskap, lojalitet og integritet. Parfymen hedrer fotballspillere sin vei til suksess.

Duften tar med seg friskheten fra den originale The Boss Bottled, men blandet med blodappelsin og South African Buch får duften en sitrus-vri. I hjertet av parfymen finner du peppermynte og Orris Concrete som skaper livlighet. Mens vetiver, patchouli og cashmeran gir en varm og treaktig eleganse. Flakongen minner om et trofé, symbolet på triumf når spillerne er på sitt beste.

Hos oss får du The Boss Bottled United i både 100 og 200 ml. 200 ml er en Travel Retail Exlusive og den får du kun tak i når du er er på reise.

I Duty Free avgangsbutikkene våre i Oslo og Bergen får du i hele juni og juli med en av disse gavene om du kjøper 2 Boss-parfymer (så langt lageret rekker).

 

Relaterte artikler

Solbeskyttelse_
Skjønnhet & velvære

Hvordan bruke solbeskyttelse riktig?

Vi kjenner at humøret er på topp når solen skinner. Hormonene og hjernen påvirkes av solstrålene på netthinnen og endorfiner utløses. Etter en lang vinter trekker vi oss gjerne ut i sola for å få påfyll av D-vitamin og ikke minst jobbe med brunfargen. Selv om sola gir oss mye godt, er det veldig lett å bli brent, derfor trenger vi solbekyttelse.

Mens grooming
Skjønnhet & velvære

5 tips til perfekt grooming for menn

Nå er det på tide at mannfolka tar tilbake tiden på badet! Vi snakker grooming. I dag bugner det over av tips og råd, samtidig som det kommer stadig nye merker og produkter på markedet. Så i havet av alt som finnes, hva skal man egentlig velge?