Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Kjøp 2 Boss parfymer – FÅ gave

Fotball VM står for tur og ingen ringere enn Boss Parfums lanserer en helt egen limited edition parfyme The Boss Bottled United til VM. Basert på den populære originale The Boss Bottled vil denne bli sommerens favoritt!

Boss Bottled United

Boss + Fotball VM = Sant

Med 4 fantastiske fotballspillere i ryggen feirer Boss Parfums den individuelle veien til suksess. Julian Draxler, Philippe Coutinho, Harry Kane og Alvaro Morata, en ving, en midtbanespiller, en angrepsspiller og en spiss som alle har hver sine viktige roller på banen. 4 menn som omfavner det å være en mann i dag. Menn som realiserer sine drømmer ved å stå støtt og tro på hvem de er. Uansett hva!

The Boss Bottled United Parfyme

Boss Parfums lanserer en limited edition parfyme i forbindelse med Fotball VM. Den perfekte duften til han som handler ut ifra lidenskap, lojalitet og integritet. Parfymen hedrer fotballspillere sin vei til suksess.

Duften tar med seg friskheten fra den originale The Boss Bottled, men blandet med blod appelsin og South African Buch får duften en sitrus vri. I hjerte av parfymen finner du peppermint og Orris Concrete som skaper livlighet. Mens vetiver, patchouli og cashmeran gir en varm og treaktig eleganse. Flakongen minner om en trofé, symbolet på triumf når spillerne er på sitt beste.

Hos oss får du The Boss Bottled United i både 100 og 200 ml. 200 ml er en Travel Retail Exlusive og den får du kun tak i når du er er på reise.

I Duty Free avgangsbutikkene våre i Oslo og Bergen får du i hele juni og juli med en av disse gavene om du kjøper 2 Boss parfymer (så langt lageret rekker).

 

Relaterte artikler