Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Hjemmespa

Det er kanskje trist at sommeren er slutt, men jeg liker høsten med sine fine farger, krispe luft og ikke minst innekos. Å krype opp i sofakroken med en bok, pledd rundt bena og fuktighetsmaske i ansiktet gir deilig egentid!  Hanne Sundby, vår opplæringsansvarlig og personen bak bloggen Beautyfortravel, gir oss sine tips til produkter ved hjemmespa.

Høstens søndager bruker jeg til maks avslapning gjennom hjemmespa, hvor jeg nærmest går igjennom et rituale for å pleie kropp og sjel. Når luften blir kaldere og krispere trenger huden vår fort litt hjelp til å opprettholde fuktnivået. Rikere kremer til både ansikt og kropp, eller deilige fuktmasker gir masse god næring til huden! Et godt utgangspunkt for å tilføre næring til huden er et varmt bad eller en dusj, hvor porene i huden åpner seg og en eksfolierende skrubb fjerner døde hudceller og smuss.

2 produkter

Mine favoritt skrubber til kropp er helt klart Rituals sine. Om høsten elsker jeg den varme duften og de pleiende oljene i Ayurveda serien: Himalaya Scrub.  Jeg skrubber armer og ben godt i dusjen, og huden kjennes allerede glatt før jeg smører meg med krem. Jeg følger på med den rike bodykremen i samme serie, « honey Touch». Da varer også den deilige duften av mandel og rose hele dagen.

1 produkt

Når jeg er ferdig med å pleie kroppen, legger jeg den deilige fuktmasken fra Lancôme i ansiktet. «Énergie de Vie Nuit» metter huden med fukt og næring, og reparer tørr og sliten hud. Jeg legger et tykt lag og lar masken sitte til jeg skal legge meg. Den må få lov til å virke i minst ti minutter. Deretter bare klapper jeg av overflødig maske med en ren kleenex. Resultatet er en glatt og glødende hud.

2 produkter

Ikke glem huden når du er på reise. Det finnes flere enkle produkter som er perfekte for å skape et eget hotellspa! Origins har en sheet maske til ethvert hudproblem, og tar ingen plass i bagasjen. Huden på hendene kan fort bli blir tørre og sprekker opp på høsten. Da har de godt av L’Occitane sin «Amande Delicious Hand cream». Pleiende mandelolje fukter og mykgjør, uten at kremen føles fet på huden! Den finnes i en kjekk veskestørrelse!