Endre butikk Velg flyplass og butikk
Oakley Prizm Goggles
4 november, 2016

Nye goggles fra Oakley

Det å stå på ski eller snowboard kan være vanskelig når du ikke ser konturene i skibakken og i fjellet. Et par goggles kan være løsningen. Goggles er skibriller som tilbyr en bedre klarhet og gir viktig beskyttelse for øynene tøffe værforhold. Goggles er bygd for holdbarhet og komfort. Brillene kommer med et utvalg av objektiver som kan byttes etter lysforholdene i bakken.

Goggles finnes i mange varianter. Den råeste utgaven er «Prizm», med en teknologi som dramatisk forbedrer kontraster og synlighet av landskap i et bredt spekter av lysforhold. Linseoptikken bygger på tiår med vitenskapelig forskning. Prizm-linser har enestående lyskontroll som igjen resulterer i presise farger, fremhevede kontraster og maksimerer synligheten av landskap. Sjekk ut Aksel Lund Svindal sin versjon av Prizm Goggles, CANOPY.

 

Objektiv med varmeelement

Oakley har også kommet med en annen utgave, Oakley Prizm Inferno Goggles. Oakley Prizm Inferno har et varmeelement på objektivet, slik at man kan forvarme linsen før man skal bruke den, eller slå den manuelt på ved endring i temperatur når dugg forekommer. De nye objektivene kan nå sitte nærmere ansiktet ditt enn noen annen Oakley brille. Designet legger mindre press på nesen og gir mer komfort.

 

Eksempler på modell og pris

Vi har nå et godt utvalg av Oakley Goggles skibriller, til gode priser. Brillene kan kjøpes i våre Travel Value butikker ved innenlandsgatene på Gardermoen og Værnes, samt våre Fashion butikker ved utenlandsgatene på Gardermoen og Sola.

Oakley Prizm Goggles

Pris for reisende 749 Kr
Estimert ordinær butikkpris 870 Kr
Estimert besparelse 79 Kr

Artikkelnr: Oakley 0007066 706601 SKIB

Oakley Prizm Goggles

Pris for reisende 1.699 Kr
Estimert ordinær butikkpris 1.970 Kr
Estimert besparelse 271 Kr

Artikkelnr: Oakley 0007047 704776 SKIB

Det tas forbehold om endringer i pris da produktene er nye i sortimentet.