Velg flyplass og butikk Vis butikkvelger Vis butikkvelger

Your little luxury

Høsten er tiden for egenpleie

Nå er høsten er her og det er tid for å glede seg til mørke kvelder med stearinlys, nydelige sjokolader og noe godt å drikke. I tillegg er høsten tiden for hjemme-spa og egenpleie. Hud og hår har fått hard medfart i sommermånedene og trenger pleie etter mye sol og saltvann.

Vi har produktene som lar deg krydre hverdagen og unne deg selv litt hverdagsluksus. Alt fra våre bestselgende Biotherm produkter, til en liten bit av alt som rører seg av high end produkter som Lancôme, Dior og La Mer.

Under har vi samlet opp noen essensielle luksusprodukter som vi mener er et must når man vil unne seg litt hverdagsluksus.
6 produkter

Origins sine deilige ansiktsmasker er verdt å teste ut. Det er 6 forskjellige sheet masker som hver og en gir deg en dose luksus og masse fuktighet.

9 produkter

Innhylle deg i Rituals sine velduftende og pleiende produkter som virkelig vil gi deg spa følelsen hjemme. L’Occitane sine bestselgende hånd- og fotkrem vil bevare hendene og føttene myke gjennom hele høsten. Avslutt hjemme-spa med noen nydelige sjokolader fra Lindt og After Eight som gir deg vann i munn.

After Eight
75
NOK